Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Rams Başakşehir SON DAKİKA |İrfan Can Kahveci'den tarihe geçen hat-trick! - Futbol Haberleri
        1

        UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu beşinci haftasında Başakşehir, evinde Alman ekibi RB Leipzig’e 4-3 kaybetti. Turuncu-lacivertlilerin gollerini kaydeden İrfan Can Kahveci, kariyerinde de bir ilki yaşadı.

        2

        Başarılı oyuncu, ilk defa bir Devler Ligi maçında rakip ağları sarsmayı başardı. İrfan ayrıca hat-trick yaparak da karşılaşmaya damga vuran isim oldu.

        3

        Avrupa'nın kulüpler düzeyinde 1 numaralı futbol organizasyonu olan UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ilk kez mücadele eden turuncu-lacivertli takımın bu kulvardaki ilk golü ise Manchester United karşısında Demba Ba’dan gelmişti.

        4

        RONALDO VE BALE İLE AYNI HÜZNÜ YAŞADI

        İrfan Can Kahveci, harika golleriyle Şampiyonlar Ligi tarihinde ceza sahası dışından atılan gollerle hat-trick yapan ikinci oyuncu oldu.

        5

        Öte yandan İrfan Can, Şampiyonlar Ligi tarihinde hat-trick yaptığı maçtan mağlup ayrılan üçüncü oyuncu oldu (Nisan 2003'te Ronaldo (Brezilyalı), Ekim 2010'da Gareth Bale).

        6

        TUNCAY VE BURAK'IN ARDINDAN...

        İrfan Can Kahveci, Tuncay Şanlı, Burak Yılmaz ve Arda Turan’dan sonra Şampiyonlar Ligi'nde hat-trick yapan 4. yerli oyuncu oldu.

        7

        ÖVGÜ DOLU YORUMLAR

        UEFA, İrfan Can paylaşımı yaparken "Hat-trick hero (Kahraman)" ifadesini kullandı.

        8

        Leipzig Teknik Direktörü Nagelsmann: İrfan Can Kahveci harika bir oyuncu, çok iyi bitiricilik gösterdi. Frikik zaten harikaydı, 2. gol de öyle. Müthiş bir sol ayağı var.

        9

        Okan Buruk: İrfan Can için Şampiyonlar Ligi çok önemli. Avrupa'da iyi takımlarda forma giymek istiyorsa iyi oyun ortaya koyması gerektiğini hep söyledik, o da yaptı. Değerini ortaya çıkardı.

        10

        Okan Buruk: İrfan Can'ın dünya futbolunda önemli bir yer edebileceğini dün Demba Ba'yla konuşmuştuk. Bugün bunu gösterdi.

        11

        İrfan Can Kahveci: İlk hat-trick Şampiyonlar Ligi'ne denk geldi. Çok zor bir gruptaydık. Kıran kırana mücadele ettik. Şampiyonla Ligi umutlarımızı devam ettirmek istiyorduk. Keşke hat-trick yapmasaydım da ümitlerimiz devam etseydi.

        12

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ