Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray SON DAKİKA: İspanya Arda Turan'ı konuşuyor - Galatasaray haberleri - Galatasaray Haberleri
        1

        Barcelona ve Başakşehir kariyerinde büyük hayal kırıklığı yaşayan ve bu yıl Galatasaray'a dönen Arda Turan'ın 933 gün sonra gol atması İspanyol basınında gündem oldu.

        2

        Mundo Deportivo gazetesi, "Görünüşe göre 33 yaşındaki yıldız futbolcu İspanyol liginde göz kamaştıran sihri geri kazanıyor" ifadelerini kullandı.

        3

        "Arda Turan 2015 yazında Atletico Madrid'den ayrıldığından beri kariyeri yokuş aşağı gitti" denilen haberde, "Arda, Atletico Madrid'den Luis Enrique'nin Barcelona'sına gitmişti. Ancak bu düşüşünün bir başlangıcıydı. Arda, Başakşehir'den sonra, başladığı yere Galatasaray'a geri döndü. 33 yaşındaki Arda Turan, görünüşe göre İspanya'daki iyi formunu tekrar kazanmaya başlıyor" ifadeleri kullanıldı.

        4

        Attığı iki golün arasında 2 yıl, 6 ay ve 17 gün geçtiği belirtilen haberde, Arda Turan'ın karşılaşma sonrası açıklamalarına da yer verildi.

        5

        El Espanol ise Arda Turan hakkında geniş bir değerlendirmede bulunurken dikkat çekici ifadeler kullandı.

        6

        İspanyol gazetesi, Arda'nın İspanya günlerini hatırlatırken ''Sadece Türkiye için değil İspanya için de Atletico'da onu izlemek büyük bir zevkti. Takıma çok iyi kaleciler, güçlü oyuncular, golcüler, liderler geldi ama Arda Turan gibisi çok az geldi...'' sözleri kullanıldı.

        7

        Arda'nın Barcelona'ya transfer olmasını 'Sonun başlangıcı' olarak değerlendiren İspanyollar, "Barcelona'daki Arda, Atletico'daki Arda değildi. Barcelona'dan sonra bir türlü kendisine gelemedi ancak Atletico'daki hali bir başkaydı." denildi.

        8

        Yıldız ismin Galatasaray performansını değerlendiren El Espanol, 33 yaşındaki futbolcu için şu sözleri kullandı:

        9

        "Şimdi tekrar futboldan zevk alıyor gibi gözüküyor. Yaklaşık 1000 gün sonra attığı gol bunun net bir örneği. Bu gol sevincini uzun bir süredir yaşayamamıştı."

        10

        "Attığı golün sevincini çok masum yaşadı, çocuklar gibi ağladı. Belki de bu performansı ona çok inanan Fatih Terim ile birlikte yeniden doğuşunun ilk adımlarıdır..."

        11

        MAÇ SONU NELER SÖYLEMİŞTİ?

        Siva maçının ardından duygusal anlar yaşayan ve konuştuğu esnada gözleri dolan Arda Turan, "Çok mutluyum. Benim için çok anlamlı gol oldu. Galatasaray benim için çok anlam ifade ediyor. Kazandığımız için mutluyum. Maçı Florya'da kazandık. Hoca taktik dehası bir performans gösterdi" dedi.

        12

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ