Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İspanya İspanya'da skandal görüntü! Real Madridli Vinicius Junior'a ölüm tehdidi - Futbol Haberleri
        1

        İspanya'nın dev ekipleri Real Madrid ile Atletico Madrid arasındaki Kral Kupası çeyrek final maçı öncesi skandal bir olay yaşandı.

        2

        Atletico Madrid'li taraftarlar, Madrid'de bir köprüye Real Madrid'in yıldızı Vinicius Junior'ın figürünü asarak köprüden aşağı sallandırdı.

        3

        Atletico Madridli holiganlar, Brezilyalı yıldızın figürüyle birlikte köprüye bir de pankart astı.

        4

        Söz konusu pankartta, "Madrid, Real'den nefret ediyor" şeklinde nefret söylemi içeren bir yazının yer alması dikkat çekti.

        5

        ATLETICO'DAN AÇIKLAMA GELDİ

        Yaşanan olay İspanya ve tüm dünyada kısa sürede gündem olurken, Atletico Madrid'den konuyla ilgili açıklama geldi.

        6

        Kırmızı-beyazlı kulüp, yayınladığı açıklamada olayı gerçekleştiren taraftarlarını sert bir dille kınadı. Atletico Madrid'in açıklamasında şu ifadelere yer verildi: "Bu iğrenç ve kabul edilemez şeyler tüm İspanyol toplumunu utandırmıştır. İnsanların ve kurumların haysiyetine saldıran eylemleri kınıyoruz. Bu aşağılık eylemi yapanları tanımıyoruz"

        7

        Vinicius Junior, gol sevinçlerinden sonra yaptığı dansla da gündeme gelmişti. Rakip taraftarlar, Brezilyalı yıldızın dansını 'aşağılayıcı ve tahrik edici' olarak değerlendirirken, bu gol sevinci İspanya'da tepki çekmişti.

        8

        İspanyol Futbol Menajerleri Birliği Başkanı Pedro Bravo ise Vinicius hakkında gol sevinçleri nedeniyle ırkçı ifadeler kullanmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ