Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe İspanya'dan flaş transfer iddiası! Fenerbahçe'den Çağlar Söyüncü hamlesi - Son Dakika FB Haberi - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Süper Lig ve Konferans Ligi'nde zirvede yer alan Fenerbahçe, sezon sonunda iki kulvarda da mutlu sona ulaşmak için kolları sıvadı.

        2

        Ara transfer dönemi için çalışmalara başlayan sarı-lacivertlilerde öncelik stoper bölgesine verildi.

        3

        Becao'nun uzun süreli sakatlığının ardından kaliteli bir savunma oyuncusunu kadroya katmayı planlayan Fenerbahçe yönetiminin milli futbolcu Çağlar Söyüncü'yü gündemine aldığı iddia edildi.

        4

        İspanyol basınından AS'ta yer alan habere göre; Atletico Madrid'de umduğunu bulamayan ve kulübeye hapsolan 28 yaşındaki stoper için Fenerbahçe'nin devreye girdiği öne sürüldü.

        5

        İSPANYA'DA MUTSUZ

        Sezon başında transfer olduğu Atletico Madrid'de 5 maçta sadece 74 dakika süre alan Çağlar'ın da İspanya'da mutsuz olduğu ve Fenerbahçe formasıyla Türkiye'ye dönmek istediği belirtildi.

        6

        Öte yandan Fenerbahçe'de forma giyen Çağlar Söyüncü'nün yakın arkadaşı Cengiz Ünder'in de transferde devreye girdiği ifade edildi.

        7

        Fenerbahçe, Atletico Madrid'le 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunan Çağlar Söyüncü için ilk olarak kiralama formülünü devreye sokacak.

        8

        Futbola Menemenspor altyapısında başlayan Çağlar, sırasıyla Bucaspor altyapısı, Bozyaka Yeşiltepe, Aliağa FK ve Altınordu'da oynadıktan sonra 2016 yılında 7.9 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Altınordu'dan Alman ekibi Freiburg'a transfer oldu.

        9

        Freiburg'da da sergilediği performansla adından sıkça söz ettiren Çağlar, 2018 yılında 21.1 milyon euro bonservis bedeli karşılığında İngiliz ekibi Leicester City'nin yolunu tuttu.