Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray İşte Emre Akbaba tweet'inin perde arkası! - Galatasaray Haberleri
        1

        Galatasaray'da Arda Turan hareketliliği yaşanırken GS Store'un paylaşımı gündeme oturmuştu. O tweet'in perde arkası da ortaya çıktı.

        2

        Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Arda Turan haberleriyle ilgili olarak "Gündemimizde yok" açıklaması yaparken Fatih Terim, "Ben başkanın yerinde olsam, o ifadeyi kullanmazdım" demişti.

        3

        Ardından Terim ikinci bir açıklamayla "Arda Turan'a ikinci bir şans verilmesinden yanayım" ifadelerini kullanmıştı.

        4

        Galatasaray'ın taraftar gruplarından ultrAslan, Arda'ya olası bir transferinde destek vereceklerini açıklarken tecrübeli futbolcu da cevap vermiş ve "Çocukluk aşkım, sen ilk göz ağrımsın" demişti.

        5

        Bu gelişmelerin ardından ise GS Store'un Twitter hesabından Emre Akbaba'nın fotoğrafı paylaşılarak "Bu formaya sahip olmak ayrıcalıktır" ifadeleri kullanılmıştı.

        6

        Bu paylaşım, sarı-kırmızılı yönetim tarafından yaptırıldığı şeklinde yorumlanmıştı.

        7

        Habertürk'ten Erhan Kaan Adıgüzel'in haberine göre bu paylaşımın tam içeriğinden ne yönetim ne de Fatih Terim ve ekibinin haberi vardı!

        8

        GS Store'un sosyal medyasını yürüten ajans, yönetim ve Fatih Terim ekibine Emre Akbaba fotoğrafıyla forma tanıtımı yapacaklarını iletirken metin hakkında bir bilgi vermedi.

        9

        Paylaşım, kısa sürede gündeme otururken Galatasaray Başkan Yardımcısı Yusuf Günay devreye girdi.

        10

        Günay'ın, Galatasaray'ın GS Store Genel Müdürü Esra Hoşcan'ı arayarak paylaşım hakkında bilgi aldığı ve böyle bir olayın tekrar yaşanmaması konusunda sert uyarılarda bulunduğu belirtildi.

        11

        Bu ajansın geçen günlerde Türk Telekom Stadı'nın açılış yıldönümünde paylaştığı bir video da yayıncı kuruluş tarafından telif hakları sebebiyle şikayet edilmiş ve sarı-kırmızılı idareciler söz konusu videoyu kısa sürede kaldırmıştı.

        12

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ