Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray İtalya'da Victor Nelsson yarışı! GS Transfer haberleri - Galatasaray Haberleri
        1

        Beşiktaş'tan Emirhan İlkhan transferi için geri sayıma geçen Torino, Türkiye'den bir ismi daha gözüne kestirdi.

        2

        İtalyan basınının iddiasına göre savunmasını güçlendirmek isteyen Torino, Galatasaraylı Victor Nelsson ile ilgileniyor!

        3

        Sevilla'nın da gündeminde olan yıldızı İtalya'dan bir başka kulüp de istiyor!

        4

        Torino'nun Danimarkalı savunma oyuncusu için Galatasaray'a teklif yapmaya hazırlandığı sırada Bologna'nın da devreye girdiği kaydedildi.

        5

        Arthur Theate'yi Rennes'e satan Bologna'nın savunmanın merkezi için yeni bir isim aradığı ve adaylarından birinin de 23 yaşındaki futbolcu olduğu ifade edildi.

        6

        Bologna'nın Nelsson transferinde öne geçebilmek adına kulübün sportif direktörü Marco Di Vaio'nun sarı-kırmızılıların Fiorentina ile oynadığı hazırlık maçını yerinden takip ettiği vurgulandı.

        7

        İspanyol basınında çıkan haberlere göre Kounde'nin Barcelona'ya transferi sonrasında bu bölgeye transfer yapmayı planlayan Endülüs ekibi, Nelsson için Galatasaray'ın kapısını çaldı.

        8

        La Colina de Nervión'un iddiasına göre Sevilla, Nelsson ile çoktan masaya oturdu ve Danimarkalı yıldız İspanyolların sunduğu proje için oldukça heyecanlandı.

        9

        Diğer iddialara göreyse Sevilla, 12 milyon Euro + başarı bonuslarının bulunduğu bir teklifle Galatasaray'la masaya otururken sarı-kırmızılılar bu bonservis bedelini az bulduğunu İspanyol yetkililere iletti.

        10

        DİĞER ADAY ATTILA SZALAI

        Öte yandan Bologna'nın savunmanın merkezi için diğer adayının da Fenerbahçe forması giyen 24 yaşındaki Attila Szalai olduğu yazıldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ