Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin İtalya Filenin Sultanları'ndan Ebrar Karakurt'un ailesini konuşuyor! O paylaşımları sosyal medyanın gündeminde! - Magazin haberleri
        1

        Pasör çaprazı olarak görev alan Ebrar Karakurt, geçtiğimiz sezon Igor Gorgonzola Novara ile 2 yıllık sözleşme imzalamıştı.Karakurt'un CBF Balducci HR Macerata ile oynadığı maç sonunda ünlü voleybolcunun yayınladığı gönderiler gündem oldu.

        2

        Ebrar Karakurt'un İtalyan Kadın Voleybol Ligi'nde 'En İyi Oyuncu' seçilmesinden sonra ünlü sporcumuz sosyal medya hesabında tebrikleri kabul etti ve gün içerisinde çekilen gönderilerini yayınladı.

        3

        12 yaşında başladığı voleybol kariyerini uzun yıllar Vakıfbank Spor Kulübü'nde sürdüren Ebrar Karakurt geçtiğimiz sezon Igor Gorgonzola Novara takımına transfer olarak 2 yıllık sözleşme imzalamıştı.

        4

        Ebrar Karakurt'un babası, daha önce de 'En İyi Oyuncu' unvanını kazanan kızının çocukken söylediği ''Baba ben bir gün dünyanın en iyi voleybolcusu olacağım'' sözlerini, yıllar sonra basınla paylaşmıştı. Ünlü isim şimdi ise İtalya'ya gelen annesiyle gönderilerini paylaştı.

        5

        İşte Ebrar Karakurt ve annesi...

        6
        Haberi Hazırlayan: Melis Göroğulları

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ