Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Girişimcilik Güncel Yatırım Kahvaltı aboneliği girişimi Mornero, 1.1 milyon lira değerleme ile yatırım aldı - Girişimcilik Haberleri
        .png
        .png

        Kahvaltı aboneliği sunan girişim Mornero, 1.1 milyon lira değerleme üzerinden Tarvenn'den tohum yatırım aldı. Habertürk'ten Yiğitcan Yıldız'ın haberine göre, Çalışan ve güne erken başlayan bireylere daha sağlıklı bir kahvaltı seçeneği sunmak için yola çıkan girişim; şirketler için kurumsal teklifler de sunuyor. Girişimin iddialı olduğu konulardan biri, seçilen serpme veya zengin kahvaltıyı istenilen saat dilimi içinde müşteriye ulaştırması.

        REKLAM

        ÜLKE GENELİNE YAYILACAK

        Mornero, aldığı bu yatırımla operasyonlarını genişleterek daha fazla müşteriye ulaşmayı hedefliyor. Şimdiye kadar Levent ve Maslak bölgesinde faaliyet gösterdiklerini ve hiçbir pazarlama bütçesi olmadan, 100’den fazla kişiye sağlıklı kahvaltı aboneliği sunduklarını belirten Mornero kurucusu Sabit Çakmaklı, aldıkları yatırımla finansal ve operasyonel olarak güçlenerek, önce İstanbul ardından tüm Türkiye’de doğal ve lezzetli kahvaltıyı abonelerine ulaştırmak istediklerini söyledi.

        "OPERASYONEL SÜREÇLERİ GELİŞTİRECEĞİZ"

        Tarvenn Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Mustafa Kopuk, sağlıklı kahvaltıyı her sabah uygun fiyat ile müşterilerine sunan Mornero’ya güvendiklerini belirtti. Kopuk, "Hedefimiz Mornero’nun sunduğu kahvaltı aboneliği servisini operasyonel ve finansal olarak kusursuz hale getirmek. Böylece müşteri memnuniyetinden ödün vermeden sürdürülebilir bir iş yaratacağız" dedi. Girişimlere verdikleri desteklerin devam edeceğini belirten Mustafa Kopuk, Türkiye’nin geçtiği bu zor dönemde girişimciliğin daha çok desteklenmesi gerektiğini kaydetti.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ