Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Kasaba Doktoru final mi yapıyor, bu akşam son bölüm mü? Kasaba Doktoru bitti mi, neden bitti? Kasaba Doktoru neden final yapıyor?
        1

        Yeni sezonun en dikkat çeken dizilerinden biri olan Kasaba Doktoru'ndan üzücü bir haber geldi. Bir süredir sosyal medyada hakkında final yapacağı iddiaları çıkan dizinin akıbeti ile ilgili TRT1'den açıklama geldi. İşte, detaylar...

        2

        KASABA DOKTORU FİNAL Mİ YAPIYOR?

        TRT1'de yayınlanan Kasaba Doktoru'nun bu hafta final yapacağı ve son kez izleyicisinin karşısına çıkacağı açıklandı.

        Dizinin final sebebinin ise reytinglerdeki beklentinin altında kalması olduğu iddia ediliyor.

        3

        KASABA DOKTORU SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

        Leyla yıllar önce olduğu gibi bir mesaj atarak ortadan kaybolur. Uluçınarlılar Leyla’nın yaşadıklarından dolayı kafasını dinlemeye gittiğini düşünmektedir fakat Ömer’in içi hiç rahat değildir ve Leyla’nın izini sürmeye karar verir. Yalçın ise Hakan’ın peşindedir.

        4

        Neslihan, yakında görülecek miras davasına odaklanır. Leyla, Kerem’in elinden kurtulmanın yollarını arar fakat başarılı olamaz. Ömer, Kerem’in geçmişiyle ilgili bilgilere ulaştığında şüphesinde haklı olduğunu anlar. Bu sırada Hakan gireceği zorlu ve deneysel ameliyattan önce bir tedavi görmeye başlar. Mine ona destek olmaktadır.

        5

        İkisi de Yalçın’ın Hakan’ın elinin durumunu öğrendiğinden habersizdir. Gümüşok Grubu’ndan hastanenin şartlarını gözlemlemek için gelen bir müfettiş Hakan’ın zor bir duruma girmesine sebep olur. Hakan, Yalçın ile girdiği ameliyatta elinin durumunu saklayabilecek midir? Ömer, Leyla’yı Kerem’in elinden kurtarabilecek midir?

        Haberi Hazırlayan: Mete Ertunç Sevilir

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ