Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Kerem Bürsin'den 'Hande Erçel' itirafı! - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Maldivler tatilinden geçtiğimiz haftalarda dönen Hande Erçel-Kerem Bürsin çifti, önceki gün Yeniköy'de görüntülendi.

        Karşılarında bir anda gazetecileri gören ikili, "Bize 5 dakika müsaade edin, hemen geliyoruz" dedi. Ardından muhabirlerin röportaj isteğini kırmayan Bürsin, ilişkisi hakkında ilk kez net bir şekilde konuştu.

        2

        "HER ŞEY ÇOK GÜZELDİ"

        Birlikte çıktıkları Maldivler tatilinin çok güzel geçtiğini söyleyen ünlü oyuncu, "Her şey çok güzeldi. Moral depoladık. Şimdi işimizin başındayız. Senaryolar yazıldı. Önümüzdeki hafta çekimlere başlayacağız" ifadelerini kullandı.

        3

        "UZUN SÜREDİR BERABERİZ"

        Gazetecilerin, "Biz Hande Hanım ile ilişkinizi hep sorduk. Sizden net bir cevap alamadık. İlişkiniz ne zaman başladı?" sorusuna Kerem Bürsin, "Biz hiçbir zaman ilişkimizi gizlemedik. 'Zamanı gelince açıklarız' dedik. Uzun süredir beraberiz. Her şey çok güzel gidiyor. En başından beri çok iyi anlaşan dost olduk, arkadaş olduk. Sonra birtakım şeyler gelişti ve ilişkimiz başladı" şeklinde yanıt verdi.

        4

        HANDE İLK KEZ DOĞRULADI

        Hande Erçel, geçtiğimiz günlerde muhabirlerin, "Kerem Bey ile ilişkiniz hayırlı olsun. El ele fotoğraflarınız çıktı. Neler söyleyeceksiniz?" sorularına, "Teşekkür ederim. Her şey çok güzel" cevabını vererek, ilişkilerini ilk kez doğrulamıştı.

        5

        AŞIKLARIN MALDIVLER TATİLİ

        Her fırsatta "Arkadaşız" açıklamasını yapan ikili, rol aldıkları dizinin sezon finali vermesinin ardından Maldivler'e gitmişti. Hayranları tarafından görüntülenen çiftin, baş başa tatil yaptıkları ortaya çıkmıştı.

        6

        EL ELE!

        Erçel ve Bürsin, havalimanında yine hayranları tarafından bu kez el ele yakalanmıştı. Çiftin fotoğrafları sosyal medyada paylaşılmıştı.

        7

        "OKYANUSUN ORTASINDA İKİMİZ"

        Bürsin, aşklarının belgelenmesinin ardından, Erçel ile Maldivler'de tatil yaptığı sırada çekilen fotoğraflarını yayınlamıştı. Ünlü oyuncu, paylaşımına, "Okyanusun ortasında bir kanoyla sadece ikimiz... Muhteşem" notunu düşmüştü. Fotoğraf sosyal medyada büyük yankı uyandırmış ve 2,7 milyon beğeni, 100 binden fazla ise yorum almıştı.

        8

        Bürsin'in ardından Hande Erçel de tatil fotoğraflarını "Sevincimiz fıskiyeleri patlatıyor... Mükemmel" mesajıyla sosyal medya hesabında yayınlamıştı.

        9

        "BİR GELİŞME OLURSA HABERDAR OLACAKSINIZ" DEMİŞLERDİ

        Geçtiğimiz haftalarda gazetecilerin, "Spora bile beraber geliyorsunuz. Aşk söylentilerine ne diyeceksiniz?" sorusu üzerine Bürsin, "Bu konuyla alakalı bir gelişme olursa haberdar olacaksınız" şeklinde yanıt vermişti.

        Muhabirlerin, "Aşk haberlerini yalanlamıyorsunuz" sözlerinin üzerine Kerem Bürsin'in "Çok konuşmaya gerek yok bence" demesi, "Aşk haberlerini doğruladı" şeklinde yorumlanmıştı.

        Ünlü oyuncunun salondan ayrılmasının ardından çıkış yapan Hande Erçel de konuyla ilgili, "Aşk olduğunda haberiniz olacak arkadaşlar" demekle yetinmişti.

        10

        "AŞK" SÖYLENTİLERİNE AÇIK KAPI BIRAKMIŞLARDI

        Erçel ve Bürsin, geçtiğimiz haftalarda İstinye'de bulunan bir spor salonundan çıkarken objektiflere takılmıştı.

        Haklarında çıkan dedikodulara her zaman olduğu gibi yanıt vermemeyi tercih eden ancak günlük hayatta da her an yan yana olan çift, bu kez 'aşk' söylentilerine açık kapı bırakmıştı.

        11

        "KENDİMİ ÇOK ŞANSLI HİSSEDİYORUM"

        Kerem Bürsin, daha önce "Hande müthiş bir insan. Sıfır egosu var. Beni motive ediyor. Kendimi çok şanslı hissediyorum" demişti.

        Erçel de, "Kerem çok tatlı, olağanüstü bir insan. Çok mutluyum onunla çalıştığım için" ifadelerini kullanmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ