Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Kıvanç Tatlıtuğ'dan eşi Başak Dizer ve kayınvalidesi Gülhan Dizer'e moral tatili - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer'in Ege tatili tam gaz devam ediyor.

        2

        Bodrum sonrası soluğu Marmaris'te alan ikiliye, Başak Dizer'in annesi Gülhan Dizer de eşlik etti.

        3

        Marmaris'te denize sıfır orman içinde bir alanda üç gündür gözlerden uzak tatil yapan Tatlıtuğ ve ailesi, önceki gün tatilini bitirdiği sırada objektiflere yansıdı.

        4

        Yakışıklı oyuncu, kucağında köpeğiyle tekneye gelerek hem teknesinin hem de geçtiğimiz sene 300 bin TL'ye aldığı botun son kontrollerini yaptı.

        5

        MORAL TATİLİ

        Bu sırada eşi Başak Dizer ve kayınvalidesi Gülhan Dizer tekneye geldi. Anne-kız önce dondurma alışverişi yaptı. İkili, daha sonra teknenin arka kısmında uzun uzun sohbet etti. Bu tatil, haziran ayında babasını kaybeden Başak Dizer ve annesi Gülhan Dizer'e moral tatili oldu.

        6

        EŞİNİ ÖPÜCÜKLERE BOĞDU

        Denize girmek için hazırlanan Başak Dizer, havanın rüzgarlı olması sebebiyle vazgeçti. 42 yaşındaki Başak Dizer, düzgün fiziğiyle de dikkat çekti. Dizer, bir ara eşi Kıvanç Tatlıtuğ'u öpücüklere boğdu.

        7

        Çiftin keyifli halleri objektiflere böyle yansıdı.

        8

        Hazırlıklar bittikten sonra Kıvanç Tatlıtuğ, botuyla kaldıkları yerden ayrılırken, eşi de kendisini yolcu etti. Başak Dizer de annesi ile eşini tekneyle takip ederek tatillerini tamamladı.

        9

        Yakışıklı oyuncunun hem lüks teknesiyle, hem de av botuyla tatile çıkması ise dikkatlerden kaçmadı.