Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Dünya Futbolu Koronavirüs futbolu da vurdu - Futbol Haberleri

        Çin Futbol Federasyonu, ülke genelinde etkili olan yeni tipkoronavirüs(2019-nCoV) salgını nedeniyle Süper Lig'in başlama tarihini erteledi.

        Federasyondan yapılan açıklamada, futbolun bütün unsurlarının virüs vakalarından etkilenmemesi için bütün seviyelerdeki liglerin başlama tarihinin ertelendiği kaydedildi.

        Yaya Toure, Marouane Fellaini, Oscar, Marko Arnautovic, Salomon Rondon gibi çok sayıda yıldız futbolcunun kariyerini sürdürdüğü Çin Süper Ligi'nin bu yılki takvimi 22 Şubat-31 Ekim tarihleri olarak planlanmıştı.

        Çin'dekikoronavirüsvakalarından futbol dışındaki spor branşları da etkilendi. 15-16 Şubat'taki Erkekler Alp Disiplini Dünya Kupası ile 13-15 Mart'taki Dünya Salon Atletizm Şampiyonası iptal edilirken, Formula 1 yönetimi de 17-19 Nisan'daki grand prix öncesinde gelişmeleri takip ettiklerini duyurdu.

        REKLAM

        Çin'dekikoronavirüsvakalarında şu ana kadar 170 kişi hayatını kaybetti, virüs bulaşan kişi sayısı ise 7 bin 711'e çıktı.

        TRANSFERDE SÜRPRİZLER YAŞANABİLİR

        Bu gelişmenin ardından gözler de burada forma giyenünlü futbolculara çevrildi. Beşiktaş'ın eski yıldızı Anderson Talisca başta olmak üzere pek çok futbolcunun geleceği merak konusu olurken transferin bitmesine 2 gün kala büyük bir hareketliliğinyaşanabileceği ifade edildi.

        Çıkan haberlere göre; takımların kiralıktransferlere onay vereceği öne sürülürken ismi Türk takımlarıyla da anılan Anderson Talisca ve diğer yıldızların durumu yakından takip ediliyor.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ