Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Rüzgar Erkoçlar: Çocuk sahibi olabileceğime inanıyorum

        Rüzgar Erkoçlar, cinsiyet değiştirme operasyonu sonrası yaşadıklarını, konuk olduğu Hülya Avşar'ın programında anlattı. Erkoçlar, "Çocuk sahibi olabilecek misin?" sorusuna, tüm samimiyetiyle cevap verdi.

        PATRONU İLK 4 AY TANIYAMADI

        Cinsiyet değişimi sonrası pastanede çalıştığı dönemi anlatan Erkoçlar, 15 saat çalıştığını ve patronun ilk 4 ay onu tanımadığını söyledi.

        MEDYA GELDİ, HUZURU KAÇTI

        Basına 3 ay sonra yakalandığını söyleyen Erkoçlar, basın gelene kadar hayatının en mutlu günlerini yaşadığını söyledi.

        KAMERALARDAN UZAK KALMAK İSTEMİŞ

        Türkiye'de bir ilk olduğunu söyleyen Erkoçlar, bunu basından saklamak istediğini ve daha operasyon geçirdiği süreçte ifşa edildiğini söyledi. Oyuncu olmak istemediğini, operasyon sonrası kameralardan uzak bir hayat yaşamak istediğini söyledi.

        REKLAM

        MOTOR KULLANDIĞI İÇİN İSMİNİ "RÜZGAR" OLARAK SEÇMİŞ

        İsminini neden Rüzgar olarak seçtiğini anlatan, Erkoçlar, motor kullandığını ve Rüzgarı çok sevdiği için adını operasyon sonrası Rüzgar olarak seçtiğini söyledi.

        "ÇOCUK SAHİBİ OLABİLECEK MİSİN"

        Hülya Avşar, şimdiye kadar birçok kişinin aklında bulunan soruyu, Erkoçlar'a yöneltti. "Çocuk sahibi olabilecek misin?" sorusuna Erkoçlar, tüm samimiyetiyle cevap verdi.

        Çocuk sahibi olacağına inandığını söyleyen Erkoçlar, "Allah olabilitesi, olmayan bir şeyi yaratmaz. Demek ki olabilecek." dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ