Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Zahide Yetiş'le 38. bölüm canlı izle | SHOW TV

        Alanında uzman isimlerin katılımıyla ekran yolculuğunu sürdüren “Zahide Yetiş’le”nin bugünkü bölümüne, ev ekonomisi uzmanı Meltem Açıkel konuk olacak. Keyifli bir sohbete imza atılacak canlı yayında Açıkel, hayatı kolaylaştıracak faydalı bilgileri izleyenlerle paylaşacak. Zahide Yetiş'le 38. bölümü ile canlı yayınla Show Tv'de!

        Türkiye’nin en başarılı doktorları, yaşanmış insan hikayeleri, birbirinden ilginç yemek tarifleri, güzellik, moda, müzik, dalında uzman konuklar, hayatı kolaylaştıran püf noktaları ve daha neler neler...

        ZAHİDE YETİŞ'LE CANLI YAYIN İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN | SHOW TV

        MELTEM AÇIKEL KİMDİR?

        Meltem Açıkel, 1965 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Sunuculuğunu İkbal Gürpınar'ın yaptığı bir programda yemek yaptıktan sonra, Zahide Yetiş'in programında çıkmaya başladı. Açıkel, ev temizliğinden mutfak bilgilerine, elbiselerden yemek pişirmeye kadar püf noktaları konusunda bilgiler veriyor.

        2000 yılından beri takı tasarımı yapan Açıkel, 2013 yılında "Meltem'den Mutlu Tarifler" adlı kitabını çıkarmıştır. Aynı zamanda bir sesli yemek kitabı olan bu sistem görme engelli olan bireylerinde faydalanması için hazırlanmıştır.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ