Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Seviyor Sevmiyor son bölümünde neler yaşandı? Seviyor Sevmiyor 4. bölüm fragmanı!

        Başrollerini Zeynep Çamcı, Gökhan Alkan, Gonva Sarıyıldız ve Yiğit Kirazcı'nın paylaştığı 'Seviyor Sevmiyor' 4. yeni bölümüyle bu akşam izleyicisinin karşısına çıkacak. Çocukluk aşkı olan bir çift'in yıllar sonra bir araya geldiğinde neler yaşayabileceğini anlatan dizinin son bölümünde neler yaşanacak? İşte Seviyor Sevmiyor 4. bölüm fragmanı ve bölüm detayları...

        SEVİYOR SEVMİYOR SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

        Takipçileriyle 4'üncü randevusuna çıkacak olan Seviyor Sevmiyor'da olaylar şöyle gelişecek: Yiğit dergi çekimi için ünlü fotoğrafçı Cengiz Tarhan'dan randevu almıştır. Yiğit'in şoförlüğünü yapma işi Deniz'e kalır. Deniz, yolda Yiğit'i çileden çıkartacak bir hata yapar. İrem ise babasından ötürü kötü hissetmektedir. Sürpriz bir şekilde yanında Yiğit yer alır. Yiğit tarafından sürekli azarlanan Deniz'in morali yerlerdedir. Tuna ona büyük destek olur. Ancak Deniz içtiği bozuk çayın da etkisiyle Yiğit'i arayıp her şeyi itiraf eder.

        SEVİYOR SEVMİYOR 3. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Deniz, Yiğit'in tüm aşağılamalarına rağmen istifa etmekten vazgeçer. Ona kendini kanıtlamaya karar verir. Bunun için moda ile ilgili terimleri öğrenmesi gerekmektedir. Bu konuda İrem ona destek olur. Yiğit, ilk aşkı sandığı İrem'in İstanbul'dan gitmediğini öğrenir. İrem, Yiğit'le otelde karşılaştıklarını Deniz'e itiraf etmek ister. Ancak Deniz, Yiğit hakkında hiçbir şey duymak istemez. İrem, Deniz'in ismini kullanarak Yiğit'le görüşmeye devam etmek zorunda kalır. İkili, Deniz'e yakalanmanın eşiğine gelirler. Acaba Deniz onları görecek midir?

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ