Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 43. son bölümünde neler yaşandı?

        Başrollerini Oktay Kaynarca, Deniz Çakır ve Sanem Çelik'in paylaştığı 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' 43. bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin yeni bölümünde Hızır Çakırbeyli, Alparslan'ın dayısının istihbaratın başı olduğunu öğrenmesiyle yıkılır. İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 43. bölüm fragmanı ve bölüm özeti...

        EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 43. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

        Takipçileriyle 43'üncü randevusuna çıkan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da olaylar şöyle gelişti: Sırları ortaya çıktığından beri gölgesinde ölümle gezen Alparslan, başına gelecekleri bildiği halde kaçmamıştır. Hızır Çakırbeyli, Alparslan'ın dayısının istihbaratın başı olduğunu öğrenmesiyle yıkılır. O'na söylenen yalanları hazmetmesi ise mümkün değildir.

        Düşmanlıkları kuvvetlendiren olay tüm aileyi derinden sarsar. Hayriye Ana'nın kaybettiklerinin ardından ayakta duracak gücü kalmamıştır. Meryem her şeye rağmen aileyi bir arada tutmak için elinden geleni yapacaktır. Artık Handan ve Ceylan'ın Çakırbeyli ailesiyle görülecek bir hesabı daha vardır. Hızır için hayat her geçen gün zorlaşacaktır.

        EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 42. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Hızır Çakırbeyli hayatının en büyük darbesini kardeşinin en mutlu gününde alır. Nihayet yeğeni Alparslan'la ilgili tüm bilinmeyenler su yüzüne çıkmıştır. Yüzleştiği bu acı gerçekler neticesinde bir karar almak zorunda kalır. İhaneti hazmedemeyecek olan Hızır'ın kestiği ceza, karşısındaki canından da olsa, yine ölümden yanadır. Peki, Alparslan bu ölüm kalım savaşında İlyas'ın ona tanıdığı hakkı hangisinden yana kullanacaktır. Ölümden mi, kalımdan mı?

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ