Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Seviyor Sevmiyor 15. son bölümünde neler yaşandı? Seviyor Sevmiyor 16. bölüm fragmanı izle

        Başrollerini Zeynep Çamcı, Gökhan Alkan, Gonca Sarıyıldız ve Yiğit Kirazcı'nın paylaştığı Seviyor Sevmiyor 15. son bölümüyle dünakşam izleyicisinin karşısına çıktı. Dizinin yeni bölümünde İrem'in ısrarıyla Yiğit'i toparlama işi yine Deniz'e kaldı. Peki kazanın ardından neler yaşandı. İşte bu soruların cevabı nitelikte olacak Seviyor Sevmiyor 16. bölüm fragmanı ve son bölümü izlemeyenler için 15.bölüm özeti...

        SEVİYOR SEVMİYOR 16. BÖLÜM FRAGMANI

        SEVİYOR SEVMİYOR 15. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

        Takipçileriyle 15. randevusuna çıkan Seviyor Sevmiyor'da olaylar şöyle gelişti: İşinden istifa eden Yiğit, Deniz'den uzak durma kararı almıştır. Ancak yaşadığı bunalımdan bir çıkış aramak için çok yanlış bir yere, Deniz'in ailesinin evine sığınır.

        İrem'in ısrarıyla Yiğit'i toparlama işi yine Deniz'e kalır. Ancak bu defa Yiğit düzeldiğinde hiç beklenmedik bir hamle yapar. İrem'in kimliğini alıp nikah için gün almaya karar verir.

        Deniz ve İrem Yiğit'in bakmadan cebine attığı kimliği, o görmeden geri almaya çalışırken, Tuna'ya da şantajcı Teoman'ın İrem'den istediği parayı bulmak düşer.

        Kızlar kimlik belasını çözdüklerini düşünürlerken Yiğit'in Deniz'le karşılaşması, bütün planları mahvedecek, Yiğit Deniz'den vazgeçemeyeceğini anladığında, her şeyi alt üst edecek bir karar alacaktır.

        SEVİYOR SEVMİYOR 14. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Tuna herkesin içinde Deniz'le sevgili olduklarını açıklar. Bu açıklama herkese sürpriz olduğu gibi Deniz için de sürpriz olmuştur. Deniz ve Tuna bu duruma herkesi ikna etmeleri için sevgili gibi davranmak zorundadırlar. Yalnız ufak bir sorun vardır; İrem çok ikna olmuş gibi görünmemektedir.

        Deniz ve Tuna, İrem'i ikna etmek için türlü yollara başvuracaklar, kendilerini komik durumlara düşüreceklerdir. Yiğit ise her şeyi İrem'e itiraf edecekken Deniz'in ısrarı üzerine vazgeçer. Ancak bu durum İrem için bir soru işareti olarak kalmıştır. Yiğit'in söyleyeceği şey, Deniz ve Tuna'nın aniden sevgili olmaları... Bütün bunlar İrem'in kafasını karıştırmaktadır.

        Gazi'nin kimliğini açıklaması ile ofisten bir kişinin işine son verilmesine karar verilir. Acaba bu kişi kim olacaktır? Son gelen ilk gider kaidesi mi işleyecektir?

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ