Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Seksenler 203. son bölümünde neler yaşandı? Seksenler 203. bölüm fragmanı izle!

        TRT 1'de yayınlanan Seksenler dizisi, 203. bölümüyle dün akşam izleyicisiyle buluştu. Dizinin yeni bölümünde şimdiye kadar hiç konuşmayan Susmuş, sonunda konuşur. İşte Seksenler 203. bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti..

        SEKSENLER 203. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

        Emlakçı Suat, Susmuş’un neden konuşmadığı konusunu kendine dert edinir ve Susmuş’u konuşturmak için elinden ne gelirse yapar. Çınaraltı Mahallesi sakinleri, bugüne kadar ne yaptılarsa Susmuş’u konuşturamadıkları için, Suat’ın başarılı olacağına inanmazlar. Ancak Suat pes etmez ve sonunda Susmuş konuşur!!

        Öte yandan Rukiye’yi altın günü telaşı sarmıştır. Rukiye önderliğinde Nazlı ve Gülden altın günü için evin dört bir yanını temizlerler. Rukiye’nin altın günü parasıyla ne yapacağı ise en büyük bir merak konusudur.

        Bekir, Fehmi’nin balıkçı teknesiyle denize açılmış ancak fırtına nedeniyle Fehmi’nin teknesi batmıştır. Ahmet gerçeği babasından gizlemeye çalışırken, Fehmi tekneyi satmaya karar verince ortalık karışır. Funda’nın babası Nuri, Çağatay’ı incelemek için mahalleye gelir. Nuri ve Çağatay’ın ilk karşılaşması hiç de hoş olmaz.

        SEKSENLER 202. BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Çınaraltı mahallesinin yeni sakini olan Nurten’in eşi Seyfi’nin ne iş yaptığı, mahallede büyük bir merak konusu olmuştur. Tüm gün pijamalarıyla dolaşan Seyfi, Çınaraltı kahvehanesinde şüpheli adamlarla görüşünce tüm dikkatleri üzerine toplar. Çok geçmeden, Seyfi’nin mafya olduğu dedikodusu tüm mahalleye yayılır.

        Kayınvalidesine arabaya kullanmayı öğretmeye çalışan Ahmet ‘i zor anlar beklemektedir. Öte yandan Fehmi, Çağatay’ın evlenmesine izin verir ve ona bu konuda destek olacağını söyleyince Çağatay büyük bir sevinç yaşar.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ