Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Hayat Şarkısı 40. son bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti

        Burcu Biricik, Birkan Sokullu ve Ahmet Mümtaz Taylan'ın paylaştığı Hayat Şarkısı 40. bölümüyle bu akşam ekranlarda olacak. Yeni bölümdeHülya'ya gelen kırmızı güller gizemini korurken, şüpheler Hazer Torunbaş'ta birleşiyor! İşte Hayat Şarkısı 40. bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti...

        HAYAT ŞARKISI 40. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

        Hazer tarafından hastaneye yetiştirilen Hülya’nın yanına ilk koşan her zamanki gibi Mahir ardından da Melek ve Zeynep olur.

        REKLAM

        Cevher Ailesi ise Hatice tarafından ortalığa dökülen Hülya’nın sırlarını daha hazmetme fırsatı bile bulamadan kayıp haberi gelen Kerim’in telaşına düşmüşlerdir.

        Bu arada gizemli çiçekler Hülya’nın peşini hastanede bile bırakmazken şüpheler bir an bile Hülya’nın yanından ayrılmayan Hazer’de toplanmaya başlamıştır.

        HAYAT ŞARKISI 39. BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Zeynep’in Mahir ile yaptığı Berlin kaçamağı basında da yer alıp Cevher Ailesi tarafından öğrenildiğinde, eltisini korumak için söylediği yalanlar Hülya’yı da çok zor duruma düşürür.

        Kerim’in yurt dışına çalışmaya giderken oğlunu da yanına alabileceğini söylemesi üzerine Hülya artık harekete geçme zamanının geldiğine karar vererek Mahir ile birlikte bunu engelleme çalışmalarına başlar.

        Hülya boşanmak için harekete geçerken, Kerim’in avukatlarına maddi olarak hiçbir talepte bulunmayacağını bildirir. Diğer yandan Hülya’nın, Bahar’ı kendi nüfusuna geçirme kararını alarak bunu ablasıyla paylaşması üzerine Melek tam anlamıyla psikolojik olarak çöker.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ