Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Yıldızlar Şahidim nedel final yaptı? Yıldızlar Şahidim bitti mi?

        Canan Ergüder'i Zeyno, Berk Cankat'ı Aras ve Özge Gürel'i Haziran rolüyle izlediğimiz Yıldızlar Şahidim, 4. yeni bölümüyle ekranlarda olacak. Yıldızlar Şahidim final mi yaptı? İşte Yıldızlar Şahidim 4. yeni bölüm fragmanı ve tüm detaylar...

        YILDIZLAR ŞAHİDİM 4. YENİ BÖLÜM (FİNAL BÖLÜMÜ) FRAGMANI VE ÖZETİ

        Fikret’in, Haziran’ın ailesine Zeyno’nun geçmişini anlatmasıyla beraber evde ipler gerilir, kararlar verilir: “Bu masal burada bitmiştir!”. Haziran, tam her şeyi Aras’a anlatacakken, Aras’ın annesiyle ilgili gerçekleri eksik bildiğini fark eder; Aras’ı daha da yıkmamak için olanları o da eksik anlatır.

        REKLAM

        Aras, Haziran’a yapılanlardan ötürü babasına isyan bayrağını açar. Zeyno, Gülçin’e, Fikret’le hala evli olduğunu açıklar. Zeyno’nun Fikret’le kozlarını paylaşmasıysa, herkesin eteğindeki taşları dökmesine neden olur. Bu nefret ve aşk yüklü hesaplaşmaya Aras da tanıklık eder.

        Aras’ı, yaşadığı hayatın yalan olduğuna ikna edecek sert gelişmeler ardı ardına yaşanır. Artık sadece, Haziran’ı son bir kez daha görmek, sonra da herkesten, her şeyden uzaklara gitmek isteyen Aras’ı, havaalanında, bütün taşları yerinden oynatacak büyük bir sürpriz beklemektedir.

        BİR ÖNCEKİ HAFTA NELER YAŞANMIŞTI?

        Haziran, hayalleri ve Aras arasında tercih yapmak zorunda kalır; ancak Aras’ın ondan vazgeçmeye hiç niyeti yoktur. Artık kimselere belli etmeden, her şeyi gizli saklı yaşayacaklardır. Bu engellerle dolu yol, onları daha da yakınlaştırır.

        Zeyno’nun gelişiyle beraber her an daha da gerilen Gülçin, Zeyno’ya meydan okuyan, onu çileden çıkaracak bir hamle yapar ve iki kadın çok sert şekilde hesaplaşır. Zeyno, Fikret yüzünden yaşadıklarının karşılığı olarak ondan ailecek yenilecek bir akşam yemeği ister Fikret’tten.

        Kavgayla başlayan bu yemek, zamanla tatlı bir yakınlaşmaya doğru ilerlerken, beklenmeyen bir misafir, akşamın büyük bir krize dönüşmesine neden olur. Aynı günün gecesinde, Aras ve Haziran herkesten saklı, rüya gibi anlar geçirirken, yakayı ele verirler.

        Zeyno’yu yeniden Yavuz’dan kıskanan ve delice öfkelenen Fikret’se, Zeyno’nun geçmişini açıklamak için soluğu Haziran’ın evinde alır. Haziran’ın masalının önünde, aşılması çok zor engeller vardır artık.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ