Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Adı Efsane 10. son bölüm fragmanında Sibel, ortalığı karıştırıyor!

        Ağır kaza geçirip sakatlanan efsane basketbolcu olan Tarık Aksoy'un hikayesini konu alan 'Adı Efsane', 10. yeni bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkacak. Yeni bölümde işler karışıyor... Hakan ve Melis arasında neler oluyor? Hakan'ı öfkeden çıldırtan şey ne? İşte Adı Efsane 10. bölüm fragmanı ve yeni bölümden tüyolar...

        ADI EFSANE 10. BÖLÜMDE SİBEL, ORTALIĞI KARIŞTIRIYOR!

        Takipçileriyle 10. randevusuna çıkacak olan Adı Efsane'de olaylar şöyle gelişecek:

        Geçtiğimiz bölümde bir anda Hakan'ı öpen Sibel, Fiko'ya ayrıldıklarını söylüyor... Hakan'ı öptüğünü ise, Melise anlatıyor. Fakat farklı bir şekilde... Fiko, nedenini bilmediği ayrılma olayı üzerine çok öfkeleniyor! Onu ne Hakan, ne de Tarık koç durdurabiliyor!

        REKLAM

        Öpüşme olayını öğrenen Melis ise, soluğu Hakan'ın yanında alıyor!

        Hakan ve Melis ortaya çıkan durum sonucunda nasıl hareket edecekler? Fiko, Melis ve Hakan arasındaki öpüşme olayını öğrenecek mi?

        DİĞER BÖLÜMLERDE NELER OLDU?

        TARIK VE SEÇİL ARASINDAKİ SAVAŞ BÜYÜYOR

        Adı Efsane Tarık, Bahar'a olan duygularını açık açık konuşmaya karar veriyor. Bahar ise uzun süredir kimseye açmadığı kalbini Tarık'a açmaya hazırdır.

        Fakat, hesaba katmadığı, göz ardı ettiği bir şey vardır. Sibel, her şeyi göze alarak Hakan’a olan aşkını itiraf eder; ama, bunu yaparken Hakan’ın vereceği tepkiyi hesaba katmamıştır. Hakan artık iki yük taşımaktadır omuzlarında. Kıvanç’tan aldığı para yüzünden Melis’ten uzak dururken, Sibel’in itirafıyla Melis’in karşısına çıkması hepten imkansız hale gelmiştir...

        REKLAM

        Bahar, uzun süredir kilitli tuttuğu kalbini Tarık’a açabilecek mi? Melis, Hakan’ın Kıvanç’tan niçin para aldığını öğrenebilecek mi? Sadık gördüklerini Fiko’ya anlatacak mı?

        HAKAN'IN KIVANÇ'LA YAPTIĞI ANLAŞMAYI ÖĞRENEN MELİS NE YAPACAK?

        Adı Efsane 8. bölümde olaylar şöyle gelişti: Melis hayati tehlikeyi atlatıyor! Tarık, özlemlediği hayata kavuşur; Kıvanç ise, Hakan'ı hedefine alır!

        Babasının gitmesine engel olan Melis özlemlediği aile yaşantısına başlamıştır! Tarık için Zeynep'in doğumgünü anı mutluluğun tablosu gibidir. Kızlarının yanısıra Bahar ve can dostunun da yanında olması hayata tutunmasına katkıda bulunmuştur.

        Bahar'ın annesi kızının Tarık ile olan yakınlığından şikayetçidir! Bahar'ın geçmişteki hatasını tekrar edip üzülmesinden korkmaktadır! Onu uzaklaştırmak için elinden geleni yapmaya kararlıdır!

        REKLAM

        Senet parasını Kıvanç'tan alan Hakan ise, düştüğü durumdan habersiz Melis'e karşı ne yapacağını düşünmektedir! Kıvanç, Hakan'ın aldığı borcun sebebini Melis'e farklı anlatır! Melis'in kızgınlığı Hakan'ın suratına tokat olarak yansır!

        Tarık, Bahar ile ilgili duyguları konusunda nasıl bir adım atacak? Bahar, annesine karşı çıkacak mı? Melis ile Hakan aralarındaki anlaşmazlığı çözebilecek mi?

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ