Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Fazilet Hanım ve Kızları 10. son bölümde Yağız'dan beklenmedik adım

        Başrollerini Nazan Kesal, Mahir Günşıray, Deniz Baysal, Çağlar Ertuğrul, Afra Saraçoğlu, Alp Navruz ve Tolga Güleç'in paylaştığı Fazilet Hanım ve Kızları 10. son bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin yeni bölümünde Yağız, otel odasıyla ilgili gerçeğe yürürken, Fazilet’in Hazım’ın büyük sırrını ele geçirmesi tüm dengeleri altüst edecektir. İşte Fazilet Hanım ve Kızları 10. son bölüm fragmanı ve özeti...

        FAZİLET HANIM VE KIZLARI 10. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

        YAĞIZ OTEL ODASI İLE İLGİLİ ŞÜPHELERİNİN PEŞİNDEN GİDİYOR

        REKLAM

        Nil’in oyununa gelen Hazan hayatının en zor anlarını yaşarken, Yağız kendini bir anda Hazan’ın başına gelenlerin ortasında bulur. Nil’in anlattıklarına ikna olmayan Sinan, babasının tüm şimşeklerini üzerine çeker. Hazan’ın durumuna kayıtsız kalamayan Yağız beklenmedik bir adım atar. Bu adım, Yağız’ı Hazan’la ilgili başka bir gerçeğe götürür.

        Sinan ve Yağız, kendi yöntemleriyle Hazan’a yardım etmeye çalışırken Yağız otel odasıyla ilgili şüphelerinin peşine düşer. Ece’nin ablası ve Yağız arasında kurmaya çalıştığı köprü ise ikisini de çok zor durumda bırakacak olan yanlış anlamaların fitilini ateşler. Sinan ise Hazan’a olan hisleri ve duyduğu büyük suçluluk duygusu arasında kapana kısılmıştır. Yağız, otel odasıyla ilgili gerçeğe yürürken, Fazilet’in Hazım’ın büyük sırrını ele geçirmesi tüm dengeleri altüst edecektir.

        BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE YAŞANANLAR

        FAZİLET, EGEMEN SIRRINI ÇÖZÜYOR MU?

        Fazilet Hanım ve Kızları 9.bölümde olaylar şöyle gelişti: Fazilet, Hazan’ın çeki yırtmasıyla büyük bir yıkım yaşarken, Sinan’ın sahte aşk itirafı Hazan’ın ayaklarını yerden keser. Sebep olduklarının ağırlığı altında kıvranan Sinan ve ona inanmaya ilk kez bu kadar hazır olan Hazan, kendilerini plansız bir şekilde hayatlarının en sıra dışı gecelerinden birini geçirirken bulur.

        Çek şokunu atlatamayan Fazilet ise Hazım ve Kerime arasındaki büyük sırrın peşinde, gizli gerçeğe adım adım yaklaşmaktadır. Babasıyla köprüleri atan Yağız’ın yolunun Ece’yle yeniden kesişmesi büyük bir yanlış anlamanın fitilini ateşlerken, Yağız, otel odasındaki geceyi yeniden sorgulamaya başlar.

        REKLAM

        Diğer yanda, Hazan ve Sinan’ın uzun gecesi, Sinan için artık oyunun sonudur. Daha önce hiç hissetmediği duyguları keşfetmeye başlayan Sinan, pişmanlık sancılarıyla kıvranırken kendini büyük bir çıkmazda bulur. Sinan ve Hazan arasında olanları artık kaldıramayan Nil’in tehlikeli tuzağı ise dengeleri değiştirmek üzeredir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ