Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon İçerde 36. bölüm 2. fragmanı yayınlandı

        Show TV'nin Pazartesi akşamına damga vuran Ay Yapım imzalı reyting rekortmeni dizisi "İçerde"nin 36. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde Kardeş olduklarını öğrenen Sarp ve Mert’in ağlayarak birbirine sarıldığı; Mert’in “ya ben Umut’um, benim adım Umut! Benim bir ailem var, bir abim, bir annem var!” dediği duygu dolu tanıtım izleyenlerde heyecan yarattı. İşte İçerde 36. bölüm 2. fragmanı ve yeni bölümden tüyolar...

        İÇERDE 36. BÖLÜM 2. FRAGMANI YAYINLANDI

        Yayınlandığı ilk günden itibaren herkesi ekran başına kilitleyen "İçerde"nin 36. bölümünde; birbirlerinin ezeli düşmanı olan Sarp ve Mert, büyük gerçeği öğrenmişlerdir. Yıllar önce yolları ayrı düşen Yılmaz Kardeşler, Coşkun sayesinde birbirlerine kavuşurlar. Ancak yılların acısını çıkarmadan önce Celal’in hesabını kapatmak üzere harekete geçerler.

        Her ikisinin de işi artık daha zordur. “İçerde” olan Mert, Celal’in ona her “evlat” deyişinde öfkeden köpürürken, polis olduğunu kanıtlayamayan Sarp kaçak durumuna düşmüştür. Polis ve Celal, Sarp’ın peşine düşerken iki kardeş Celal’e karşı birlikte mücadele ederler. Ancak Celal’le yüzleşmek isteyen bir kişi daha vardır: Kudret! Celal’in mahallesine giderek ona meydan okuyan Kudret için artık hesap günü gelmiştir. Kudret’e göre güneş yarın ya kendisi ya da Celal için doğacaktır.

        REKLAM

        Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği ve iki kardeşin birbirini bulma hikayesini anlatan İçerde’nin başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Uğur Yücel, Bensu Soral, Damla Colbay, Mustafa Uğurlu, Rıza Kocaoğlu, Nihal Koldaş, Gözde Kansu ve Yıldıray Şahinler yer alırken yönetmenliğini ise Uluç Bayraktar üstleniyor.

        İÇERDE'NİN BÖLÜMLERİNİ SANSÜRSÜZ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

        BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE YAŞANANLAR

        “İçerde”nin 22 Mayıs'ta yayınlanan 35. bölümünde; Melek’inin ardından babası bildiği Yusuf Müdür’ün ani ölümü ile sarsılan Sarp, büyük bir yıkım yaşar. Tüm deliller, Yusuf Müdür’ü Sarp’ın öldürdüğüne işaret etmektedir. Kendini nezarethanede bulan Sarp, tüm organize ekibi hem suçsuz hem de polis olduğuna inandırmak zorundadır. Ancak Sarp’ın yaşadığını öğrenen Celal intikam ateşiyle nefes aldığı sürece bu hiç de kolay olmayacaktır. Sarp, Celal’den Yusuf Müdür’ün intikamını almaya kurulu bir bombaya dönüşürken, Yusuf Müdür’ün ölümünü kaldıramayan Mert ise kendiyle büyük savaş halindedir. İçinde gelgitler yaşayan Mert’e gelen beklenmedik bir telefon, onu harekete geçirir. Bu telefon “içerde” tüm dengeleri değiştirecek, ekran başındakiler için de büyük bir sürprize yol açacaktır.

        İÇERDE'NİN 35. BÖLÜMÜNÜ SANSÜRSÜZ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ