Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Kalp Atışı 7. bölüm final sahnesi merak uyandırdı! Kalp Atışı 8. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

        SHOW TV'de Cuma akşamlarına damga vuran ve izleyenleri ekran başına kilitleyen Kalp Atışı, 7. bölümüyle dün akşam yine hem ekranlarda hem de sosyal medyada büyük ilgi gördü. İşte Kalp Atışı 7. bölüm özeti ve detaylar...

        "BU SEFER KAZANMANA İZİN VERECEĞİM"

        Cuma akşamları izleyenleri ekran başına kilitleyen ve sosyal medyada da gündem olan Kalp Atışı, 7. bölümüyle büyük merak uyandırdı. Özellikle final sahnesinde Eylül'ün Ali Asaf'ın elini tutarak "Bu sefer kazanmana izin vereceğim" demesi izleyenleri oldukça etkiledi.

        Kalp Atışı’nın bu akşam ekrana gelen yedinci bölümünde;

        Ali Asaf ve Eylül kaza geçiren Mehmet’e ilk müdahaleyi yaparak hastaneye kaldırdı.Fakat Mehmet’in ameliyatına Sinan’ın karışması Eylül’ü çok öfkelendirdi. Ziyanur, Selim’den Eylül’ün hastaneden gönderilmesini istedi. Tekrar hayatına girmek isteyen babasına rest çeken Eylül, bu durumdan çok rahatsız oldu. Ali Asaf’ın milli okçu olan hastası için gerçekleştirdiği uyanık beyin ameliyatı, büyük ilgi uyandırdı.

        Eylül’e sürpriz doğum günü partisi hazırlamak isteyen Esma, Ali Asaf’tan yardım istedi.Herkesin Eylül’ün yanında olduğu sürpriz gecede Ali Asaf, Eylül’e çocukluğunu hediye etmek için müthiş bir fırsat yakalayarak onu lunaparka götürdü.

        Parktaki final sahnesinde; Eylül’ün Ali Asaf’ın elini tutarak “bu sefer kazanmana izin vereceğim” dediği anlar izleyenleri ekran başına kilitledi.

        BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE MEHMET KAZA GEÇİRMİŞTİ

        Kalp Atışı'nın geçtiğimiz hafta ekrana gelen 6. bölümünde;

        Eylül Ali Asaf’ın sürpriz teklifi sırasında gelen beklenmedik telefonla sarsılır. Kendisini arayan Serdar’a ulaştığında ise her şey daha karmaşık bir hal almıştır. Eylül telefonun gizemini çözmeye çalışırken, geçmişiyle ilgili büyük sırrını da Oğuz ile paylaşır.

        REKLAM

        Eylül’ün gitmesinin ardından, kafenin yakınında yaşanan büyük trafik kazasına ilk müdahaleyi Ali Asaf yapar. Mutlu bir ailenin bir anda içine düştüğü durum, bir anne için çok zor bir karar vermeyi gerektirecektir. Süleyman ve Sinan’ın, Eylül’ün yarattığı tehlike nedeniyle kendisinden kurtulmak istemeleri, artık Ziyanur ile açıkça restleşmelerine sebep olur.

        Mehmet’in doğru insan olma yolunda değişme çabaları Eylül’ü sevindirirken, Ali Asaf’ı da tedirgin eder. Ali Asaf, Eylül ile konuşup, büyükannesinin ölümündeki soruların yanıtlarını bulmasına yardım etmek isterken, çok büyük bir kaza yaşanır. Eylül yine çok sevdiği birisini kaybetmekle karşı karşıyadır.

        REKLAM

        Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği, yönetmenliğini Yusuf Pirhasan ve Aytaç Çiçek’in yaptığı Kalp Atışı’nın başrollerinde; Gökhan Alkan ve Öykü Karayel’e Ege Kökenli, Ali Burak Ceylan, Hakan Gerçek, Fatih Dönmez, Barış Aytaç, Metin Coşkun, Devrim Atmaca, Hasan Şahintürk, Selahattin Paşalı, Başar Doğusoy, Burcu Türünz, Erdem Kaynarca ve Vedat Erincin eşlik ediyor.

        Kalp Atışı’nın merakla beklenen yeni bölümü 18 Ağustos Cuma günü saat 20.00'de Show TV'de!

        KALP ATIŞI OYUNCULARI

        .png
        .png

        Gökhan Alkan (Ali Asaf Denizoğlu karakteri)

        .png
        .png

        Öykü Karayel (Eylül Erdem karakteri)

        .png
        .png

        Ege Kökenli (Bahar Tunç karakteri)

        .png
        .png
        REKLAM

        Ali Burak Ceylan (Oğuz Dağçakrak karakteri)

        .png
        .png

        Hakan Gerçek (Doktor Sinan Tunç karakteri)

        .png
        .png

        Fatih Dönmez (Doktor Selim Can karakteri)

        .png
        .png

        Barış Aytaç (Fatih Yılmaz karakteri)

        .png
        .png

        Burcu Türünz (Esma Sancak karakteri)

        .png
        .png
        REKLAM

        Başar Doğusoy (Samet Tok karakteri)

        .png
        .png

        Selahattin Paşalı (Alp Sungur karakteri)

        .png
        .png

        Ceylan Ceylan (Yasemin Altıntaşlı karakteri)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ