Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Şampiyonlar Ligi Manchester City: 4 - Tottenham: 3 | MAÇ SONUCU - Futbol Haberleri

        Şampiyonlar Ligi çeyrek finali müthiş bir maça sahne oldu. Manchester City, 1-0 kaybettiği ilk maçın rövanşında Tottenham'ı 4-3 mağlup ederken konuk ekip deplasman golü avantajıyla yarı finale kaldı.

        Hakem Cüneyt Çakır'ın yönettiği mücadele inanılmaz hızlı başladı. 4. dakikada Sterling ev sahibini öne geçirirken Tottenham'ın yanıtı gecikmedi. Koreli yıldız Son, 7. ve 10. dakikalarda attığı gollerle takımını bir anda 2-1 öne geçirdi. Ancak hemen 1 dakika sonrasında Bernardo Silva durumu 2-2 yaptı. Gol yağmurunun dinmediği karşılaşmada 21. dakikada sahneye bir kez daha çıkan Sterling City bir kez daha öne geçirdi ve ilk yarı böyle sona erdi: 3-2.

        REKLAM

        İkinci yarıya daha etkili başlayan City, 59. dakikada turu geçecek skoru yakaladı. Agüero, düzgün bir vuruşla tabelayı 4-2 yaptı. Ancak Tottenham pes etmedi. 68. dakikadaki kornerde Llorente, takımının tur ümitlerini tazeledi. Golde elle oynama şüphesi nedeniyle VAR'a giden hakem Cüneyt Çakır, inceleme sonrası santrayı gösterdi: 4-3.

        90+3'te inanılmaz bir an daha yaşandı. Ev sahibinde Sterling topu filelere gönderdi. Etihad Stadı bayram yerine dönerken hakem Cüneyt Çakır VAR uyarısının ardından ofsayt gerekçesiylegolü iptal etti. Kalan sürede başka gol olmazken Tottenham turlayan taraf oldu.

        Londra ekibi bu sonuçla kupanın flaş takımı Ajax ile eşleşti.

        Manchester City'de Türk asıllı Alman oyuncu İlkay Gündoğan, 90 dakika sahada kaldı.

        REKOR KIRILDI!

        İki takım arasındaki mücadele, ilk 21 dakikada 5 gol atılması nedeniyle, Şampiyonlar Ligi tarihinde en kısa sürede en çok ağların sarsıldığı maç oldu. Bir devrede iki takım lehine sonucun en fazla değiştiği karşılaşma rekoru da yine bu müsabakada kırıldı.

        CITY'DEN TEBRİK!

        Manchester City, maç sonu alkışlanacak bir harekete imza attı. Mavi-beyazlılar, Tottenham'ın maç sonu yaptığı paylaşıma yanıt verirken rakiplerini tebrik ettiler.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ