Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon MasterChef'de kim elendi? 11 Eylül 2022 MasterChef Türkiye'de hangi eleme adayı bu hafta veda etti? MasterChef elenen yarışmacı kim oldu?
        1

        TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye'de tansiyon katlanarak devam ediyor. Mavi ve kırmızı dokunulmazlığı almak için bir hafta boyunca kıyasıya mücadele verdi. Kaybeden takımın eleme adaylarını belirlediği MasterChef'te bir yarışmacı bu akşam hayallerine veda etti. Peki MasterChef kim elendi? 11 Eylül 2022 MasterChef Türkiye'ye hangi eleme adayı veda etti? İşte MasterChef'te yaşanan son gelişmeler...

        2

        MASTERCHEF KİM ELENDİ 2022?

        MasterChef eleme gecesi ilk eleme oyununda yarışmacılardan, Maş Fasülyesi ile yaratıcılık yemeği yapılması istendi. Maş Fasülyesiyle en başarılı yaratıcılık yemeğini yapmak için kıyasıya bir mücadeleye giren; Vural, Burak, Melih, Yağız, Dilan, Serpilay, verilen süre zarfında ana ürünü etkin şekilde kullanmak adına tüm hünerlerini gösterdi.

        Mehmet, Danilo ve Somer şefler, hazırlanan yemekleri tadarak değerlendirmelerden bulundu. En başarılı tabağı çıkaran isim Yağız oldu. Yağız'la birlikte Serpilay ve Burak başarılı yemekler çıkararak eleme potasından kurtuldu.

        İkinci etapta ise Vural ve Dilan arasında geçen mücadele sonrasında jüri değerlendirmeleri sonucunda, Dilan MasterChef hayallerine veda etti.

        3

        MASTERCHEF HAFTANIN ELEME ADAYLARI KİMLERDİ?

        Yağız

        Burak

        Melih

        Vural

        Dilan

        Serpilay

        4

        MASTERCHEF’TE ANA KADROYA KİM GİRDİ?

        Yaptığı yemek ve tabaklamasıyla beğeni toplayan MasterChef ana kadroya yedeklerden giren 3. isim Atike oldu.

        Haberi Hazırlayan: Türker Üner

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ