Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon MasterChef kim kazandı? 16'ya kalanlar! 15 Ağustos 2020 MasterChef son bölümde yaşananlar

        MasterChef Türkiye kim kazandı? sorusu bu akşam ilk 16'ya kalan 14. yarışmacının kim olduğunu merak eden izleyicilerin gündeminde. MasterChef Türkiye 2020 için nefesler tutuldu. İlk grubun içerisinden belirlenen MasterChef Türkiye'de asıl 16'da yarışacak 8 yarışmacının yanında diğer 14 kişilik grup içerisinden 8 yarışmacı daha eklenecek. Bu akşam diğer grupta yarışan 14 yarışmacı içerisinden bir kişi 14. yarışmacı olarak belirlendi. MasterChef son bölümde yaşananlar haberimizde.

        MASTERCHEF KİM KAZANDI? 15 AĞUSTOS 2020

        MasterChef Türkiye 2020'nin bu akşamki yarışında yarışmacılar önce mutancana yaptı. Mutancana yemeğini en iyi yapan 5 yarışmacı Çağla, Büşra, Celal, Arem, Ebru oldu.

        REKLAM

        Son 5'e kalan yarışmacılar işkembenin ana aktör olduğu en yaratıcı lezzeti yapmaya çalıştı. Ebru yemeğini yetiştiremediği için değerlendirmeye alınmadı. Bu akşam en iyi tabağını çıkararak son 16'ya kalan yarışmacı CELAL oldu.

        MASTERCHEF TÜRKİYE 16'YA KALANLAR

        İlk 14 yarışmacının bulunduğu gruptan 8 yarışmacının belirlenme işlemi 9 Ağustos akşamı itibari ile sona erdi. Belirlenen 8 yarışmacı MasterChef'e devam ederken diğer yarışmacıların MasterChef macerası sona erdi. 16'ya çıkan ilk 8 yarışmacı şöyle: Serhat, Duygu, Özgül, Emir, Ayyüce, Sedat, Esra ve Furkan oldu.

        İkinci grupta ilk 16'ya kalan yarışmacılar Barbaros, Tanya, Berk, Eray, Uğur, Celal oldu.

        Haberi Hazırlayan: Helin Genç
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ