Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Matteo Guendouzi: Bu sonuç taraftarlar için saygısızlık - Fenerbahçe Haberleri

        Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında konuk olduğu Fatih Karagümrük'e 2-0 yenilen Fenerbahçe'nin orta saha oyuncusu Matteo Guendouzi, açıklamalarda bulundu.

        "HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRADIK, ÇOK KÖTÜYDÜK"

        Mağlubiyetin nedenlerine değinen Guendouzi, "Pek çok sebep vardı. İlk olarak çok kötü oynadık, bütün takım olarak çok kötü oynadık. Bebek gibi oynadık. Ruhu, mentaliteyi sahada gösteremedik. En kötü maçımızdı. Felaketti! Çok kötüydük, bebekler gibiydik sahada. Hayal kırıklığına uğradık. Bizim için felaket bir maçtı." dedi.

        "BU SONUÇ, CAMİA VE TARAFTAR İÇİN SAYGISIZLIK"

        Soyunma odasındaki atmosferin de iyi olmadığını ifade eden Fransız oyuncu, "Tıpkı bu maç gibi soyunma odasındaki atmosfer de çok kötü. Bunu kabul etmeliyiz. Bu sonuç camia ve taraftarlar için saygısızlık." ifadelerini kullandı.

        "EN KÖTÜ MAÇIMIZDI"

        Takımın bir sonraki maçta farklı bir görüntü ortaya koyması gerektiğini vurgulayan Guendouzi, "Bir sonraki maçta farklı bir görüntü sergilemeliyiz. En kötü maçımızdı. Kötü bir mentalite ile oynadık ve bunu değiştirmeliyiz." sözlerini sarf etti.

        ÖNERİLEN VİDEO

        İzmir'de 3 yaşındaki çocuğunu alkol masasına oturtan baba gözaltına alındı

        İzmir'in Karabağlar ilçesinde 3 yaşındaki erkek çocuğunu alkol masasında karşısına oturtup, çektiği videoyu sanal medyada paylaşan baba B.K. (53) gözaltına alındı.    

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ