Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Melisa Aslı Pamuk'un gergin anları - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Hakan Yağcı'nın haberine göre; Sezonu Bodrum'da açan oyuncu Melisa Aslı Pamuk'un tatili devam ediyor. Bol bol güneşin ve denizin keyfini çıkaran Pamuk, önceki gün tatsız bir durumla karşı karşıya kaldı.

        2

        Gergin anlara şahit olan 30 yaşındaki oyuncunun yanında bulunan kadın ve erkek arkadaşı birbiriyle tartıştı.

        3

        Bu duruma sinirlenen Pamuk, ikilinin yanından uzaklaştı. Kısa bir süre sonra tekrar tartışan arkadaşlarının yanına gelen Melisa Aslı Pamuk, ortamı yumuşatmaya çalışsa da başarılı olamadı.

        4

        Ünlü oynucunun kız arkadaşı ağlayarak Pamuk'un kucağına yattı. Teselliyi Melisa Aslı Pamuk'ta bulan kadın, daha sonra odasına çıktı.

        5

        YENİ AŞKA YELKEN AÇTI

        Öte yandan Pamuk, Beşiktaşlı futbolcu Oğuzhan Özyakup’la ilişkisini noktalamıştı. Pamuk, ardından oyuncu Mustafa Mert Koç ile aşk yaşamaya başlamıştı.

        6

        "SOĞUK BİRİ DEĞİLİM"

        Melisa Aslı Pamuk, geçtiğimiz ay verdiği röportajda, "Dış görünüşün soğuk bir kadın imajı veriyor, gerçek Melisa da böyle mi?” sorusunu şöyle yanıtlamıştı:

        Hayır, hiç değilim. Bulunduğum ortama alışana kadar mesafeliyimdir, evet. Ama o hepimizde olan ilk mesafe aslında. Kimse kimseye anında sımsıcak davranamaz. O soğukluk belki korunma amaçlı etrafımıza inşa ettiğimiz duvardır.