Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Otomobil Mercedes-Benz C Serisi modelinin satış fiyatı ne kadar? İşte 2019 Mercedes-Benz fiyat listesi - Otomobil Haberleri

        Otomotiv sektöründe değişen şartlara uyum sağlamak için, markalarfiyatlarını sürekli güncellemek durumunda kalıyor. Durum böyle olunca da, tüketicinin karşısına günden güne değişen fiyatlar çıkıyor.

        Bu markalardan Mercedes-Benz'inC Serisi modelinin satış fiyatı309 bin 100 TL'den başlıyor.

        Birden çok donanım seçeneği ile bayilerde yerini alan model, otomatik şanzıman ile tercih edilebiliyor.

        C Serisi'nin benzinli ve dizelmotor seçeneği bulunuyor.

        Mercedes-Benz'in bir diğer modeliE Serisi ise681 bin700 TL'den başlayan fiyatlar ile satışa sunuluyor.

        PAZAR DARALDI

        Döviz piyasalarındaki hareketlilik otomobillerin etiket fiyatlarını günden güne değiştiriyor. Buna Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) dilimlerindeki değişimlerde eklenince, tüketicinin karşısına aydan aya değişen fiyatlar çıkabiliyor.

        Özellikle, son bir yıldır döviz kurlarında yaşanandeğişimlerin vurduğu sektör ise, ÖTV indirimlerinin de Temmuz ayından itibaren devre dışı kalması ile zor günler geçiriyor.

        REKLAM

        Bu süreçte, satışlarını artırmayı ve pazar paylarını yükseltmeyi hedefleyen markalar ise bir takım kampanyalar ile tüketicinin aklını çelmeyi hedefliyor.

        Fakat, tüm çabalara rağmen, 2 yıl önce 1 milyon adet seviyelerinde olan Türkiye otomotiv pazarının, 2019 yılında 350-400 bin adete gerilemesi bekleniyor.

        Haberi Hazırlayan: Yiğitcan Yıldız
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ