Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Biyografi Mert Öcal kimdir? Survivor yarışmacısı Mert Öcal nereli, kaç yaşında?

        Survivor yarışmasında gördüğümüz yüzlerden olan, oyuncu kimliği ile bilinen Mert Öcal, daha yarışmanın ilk bölümünden itibaren araştırılmaya başlandı. Dizi ve sinema projelerinde canlandırdığı rollerle izleyenleri kendine hayran bırakan Öcal, en son Kanal D dizilerinden olan Arka Sokaklar dizisinde Tarık karakteriyle karşımıza çıkmıştı. Başarılarıyla kendinden bahsettirmeyi başaran Öcal, şimdi de Survivor parkurunda rakiplerine meydan okuyor.

        Başarılı oyuncu Mert Öcal kimdir? Kaç yaşında? Nerede doğdu? Mert Öcal hakkında merak ettiğiniz bütün detaylara yazımızda ulaşabilirsiniz.

        Mert Öcal, 29 Eylül 1982 yılında, İstanbul’da hayata merhaba dedi. "Best Model of Turkey" seçmelerinden sonra 2004 yılında gerçekleşen "Best Model of The World" yarışmasını kazanan Öcal, Rüyalarda Buluşuruz, Doktorlar, Nehir, Asla Unutma, Oyun Bitti ve Görgüsüzler gibi dizilerde farklı rollere hayat verdi. Yurt içinde ve yurt dışında pek çok katalogda da görev alan Mert Öcal’ın son oynadığı dizi ise Arka Sokaklar oldu. Buradaki rolü sayesinde hayran kitlesini artıran Öcal, şimdi Acun Ilıcalı yönetimindeki Survivor yarışmasında sevenlerinin desteğini bekliyor.

        Haberi Hazırlayan: Helin Genç
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ