Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Merve Boluğur: O kadar çok çalışmayı yanlış buluyorum - Magazin Haberi
        1

        Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Oyuncu Merve Boluğur (34), önceki gün Arnavutköy'de tek başına çıktığı yürüyüşte objektiflere yansıdı.

        Yaz sezonu başlamadan tatile çıkan Boluğur, "Çok güzel tatil yaptım. Bomboştu orası, yeni yerler keşfetmeyi çok seviyorum. Kamp yaptım, çok farklı bir tecrübeydi benim için." dedi.

        2

        "O KADAR ÇOK ÇALIŞMAYI YANLIŞ BULUYORUM"

        Basın mensuplarıyla sohbet eden Merve Boluğur, dizilere geri dönmek istemediğini açıkladı.

        Çalışma saatlerinden şikayet eden ünlü oyuncu, "Ben değerli bir insanım ve o kadar çok çalışmayı yanlış buluyorum açıkçası ama büyük konuşmayayım. Öyle dediğim zaman başıma gelmiştir ama şu anki düşüncem kendimi mutlu edebilecek şeylere yönelmek. Okuduğum ve beni heyecanlandıran bir proje olmadı." diyerek, sektörü eleştirdi.

        3

        "MARILYN MONROE'YU CANLANDIRMAK İSTERDİM"

        Boluğur, gazetecilerin, "Çalışma saatlerini görmezden gelirim' dediğiniz bir rol var mı?" sorusuna ise, "Marilyn Monroe filmini izledim. Onu canlandırmak isterdim. Lady Gaga'nın oynadığı 'American Horror Story' tarzı roller cazip roller. Ben biraz Avrupai şeyler seviyorum galiba." dedi.

        4

        "BU HAYATA BİR KERE GELİYORUM"

        Boluğur, daha önce de oyunculuktan elde ettiği tecrübelerini müzik alanına aktarmayı istediği için müzikle ilgilendiğini ve uzun dizi süreleri nedeniyle setlerden uzak durduğunu açıklamıştı.

        Hakkında bilinmeyenleri anlatan Merve Boluğur, "Şarkı çalışmam var, sözlerini ben yazdım. Klibin senaryosu bana ait zaten. Çekimi yurt dışında yapmayı düşünüyoruz, güzel bir heyecan. Müziği çok seviyorum. Hem dinlemeyi hem de üretim kısmını... Şu an seçim yapmadım fakat klip için kumral biri olur erkek olarak. Ben kendi oyunculuk bilgimi müziğe aktarmayı istedim, senelerin birikimi var bende. Müziğe çok heyecan duymaya başladım, içimde böyle bir potansiyel olduğunu fark edince de buraya yönlenmeye başladım. Artık icraat kısmına geldim açıkçası. Bir proje var oyunculukla ilgili, onu hayata geçirmeyi istiyorum. Gelen işler de oluyordu. Kabul etmememin sebebi; uzun ve yorucu set saatleridir. Ben biraz kendi hayatımda kendime değer veren biriyim ve bu hayata bir kere geliyorum. Uzun süren bir işimiz var, asıl istediğim; kendi belirlediğim saatlerde çalışmak." demişti.

        5

        "BEN KENDİMİ ONAYLIYORUM"

        Oyuncu, "Müzik camiası sizi kolay kabullenecek mi?" sorusuna ise, "Ben kendimi onaylıyorum. Kendime kendimden onay ve destek veriyorum. Tabii bu yolda yanımda olacak insanlar var. Gerisi bende. Ben kendim mutluluğum için bu işi yapıyorum. Beni büyük ihtimal sahnelerde de görebilirsiniz." şeklinde iddialı bir cevap vermişti.

        6

        MURAT DALKILIÇ İLE EVLİYDİ

        Öte yandan bir evlilik gerçekleştiren Merve Boluğur, şarkıcı Murat Dalkılıç ile 2015 yılında nikah masasına oturmuştu. Ancak ikili, 2017'de yollarını ayırmıştı.

        7

        Merve Boluğur

        8

        Merve Boluğur

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ