Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Ünlü oyuncu Müjde Uzman üç haftadır uyuyamadığını açıkladı: Meditasyon, pasiflora, papatya... - Magazin haberleri
        1

        SHOW TV'nin sevilen dizisi 'Kızılcık Şerbeti'nin oyuncusu Müjde Uzman, hastalığından dolayı zor zamanlardan geçtiğini duyurdu. Uzman, üç haftadır uykuya dalmakta güçlük çektiğini ve Insomnia hastalığı olduğunu söyledi.

        2

        "UZAY BOŞLUĞUNDAYMIŞIM GİBİ HİSLER İÇİNDEYİM"

        Sosyal medya hesabından konuya ilişkin açıklamada bulunan Müjde Uzman, yaşadıklarını anlattığı paylaşımına, "Mantıklı ve anlamlı cümleler kurmuşumdur umarım çünkü su altında ya da uzay boşluğundaymışım gibi hisler içindeyim. Doğal olarak... Neyse geçer, geçecek elbet... İlk Insomnia'm değil sonuçta da sinir bozdu. Zaten yeterince bozuk değilmiş gibi... Güne devam mı etsem ne yapsam acaba ya" notunu düştü.

        3

        "HİÇ UYUMADIM"

        Uzman, daha sonra "Melatonin, meditasyon, nefes teknikleri, meditasyon müziği, lavanta, papatya, passiflora, erken kalkma, çalışma, yorulma… Hiçbiri işe yaramıyor artık, sanırım üçüncü haftadayım uyuyamama maratonunda, bugün de artık zirveyi görmüş bulunmaktayım. Hala uyuyamadım, hiç uyumadım" açıklaması yaptı.

        4

        "YALNIZ DEĞİLSİN..."

        Müjde Uzman, paylaşımı sonrasında birçok destek mesajı geldiğini söyledi. Özellikle deprem nedeniyle tetiklenmiş olabileceğini söyleyen Müjde Uzman, bazı takipçilerinin, "Yalnız değilsin" mesajları gönderdiğini aktardı.

        5

        INSOMNIA NEDİR?

        Uykusuzluk (insomnia), uykuya dalmayı ve uykuda kalmayı zorlaştıran ya da çok erken uyanmaya ve yeniden uykuya dönememeye neden olan yaygın bir uyku bozukluğudur. Uykusuzluk hastalığı olan insanlar, uyandıklarında kendilerini yorgun hissederler.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ