Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Murat Dalkılıç aşka geldi, Hande Erçel dinlemedi - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Yaklaşık iki yıl aşk yaşayan ve geçtiğimiz aylarda yollarını ayıran Hande Erçel-Murat Dalkılıç çifti, önceki akşam katıldıkları bir nikah töreninde pişti oldu.

        Ortak arkadaşları Feyza Kazaklar ve Mustafa Efe Arıcı'nın Beşiktaş'taki düğününe ayrı ayrı katılan ikili, alan içerisinde selamlaştı.

        2

        Dalkılıç, geceye tek katılırken, Hande Erçel ise ablası Gamze Erçel'le törende yerini aldı.

        3

        Murat Dalkılıç, nikah töreni sonrası çift için şarkı söyledi.

        Şarkıcı, bir ara eski sevgilisi Hande Erçel'e bakarak "Sarıl bana sevgilim, eskisi gibi. Acılar içindedir, gittğin günden beridir. Bitsin artık yüreğim, hasret geceleri" sözleriyle 'Hasret Geceleri' adlı şarkısını seslendirdi.

        4

        Hande Erçel'in ise şarkının söylendiği anlarda telefonuyla ilgilenmesi dikkatlerden kaçmadı.

        5

        "AYRILIK" AÇIKLAMASI

        26 yaşındaki oyuncu, ayrılık haberini şu sözlerle sosyal medya hesabından duyurmuştu:

        6

        Bugün çıkan haberlerden sonra gündemi daha fazla meşgul etmemek adına konuya açıklık getirerek, Murat'la ilişkimizi dostça noktalandırdığımızı paylaşmak durumunda hissediyorum.

        Murat, hayatımın en zorlu günleri olarak hatırlayacağım zamanlarımda sadece sevgili değil, bana dost olmuş, yol arkadaşlığı yapmış kıymetli biridir. Bu yüzden de ayrılık iki insanın ilişkisinin bitirmiş olsa da yine belirtmek isterim ki dost kalmak tek istediğimizdir ve uzun yılların getirisi olarak yakın çevremiz hala aynıdır.

        Bu süreçte aldığımız karara saygı duymanızı ve haberlerinizi yaparken bu hassasiyeti ve anlayışı gözetmenizi rica ederim.