Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Murat Kekilli: Köyde çıkarsız samimiyet ve dostluklar var - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ün haberine göre; köy hayatının önemine vurgu yapan ünlü şarkıcı, "Köyde çıkarsız samimiyet ve içten dostluklar var. Çocukluğumdan bugüne gelen birikmiş anıların burada tazelenmesi var. Trafik ve gürültü yok çokça huzur var" deyip ekledi: "Buraya geldiğim zaman kendimi felsefik ve duygusal açıdan yenilenmiş hissediyorum.Burada beynimden süzülen cümlelerde, gitarımın telinden çıkan akustik ve nağmeler bile farklı. Burası adeta insanın ruhunu besliyor."

        2

        İnsanların tatil tercihlerinin benzer bölgeler olduğunun altını çizen Murat Kekilli, "İnsanlar tatil zamanı geldiğinde genelde Ege ve Akdeniz’e gidiyorlar. Ben ise çocukluğuma dönüp mahalle kültürünün hala yoğun hissedildiği insan ilişkilerinin dijital ortamlardan biraz olsun uzaklaşıp bire bir diyalogların kurulduğu Tekir ve Pozantı diyarlarını tercih ediyorum" şeklinde konuştu.

        3

        İstanbul'a döndüğümde kendimi ruhsal ve fiziksel anlamda yenilenmiş hissettiğini belirten ünlü şarkıcı, "Yaşam felsefem olarak da doğal yaşamayı tercih eden bir karaktere sahibim. Burada yoğun kitap okuma fırsatım oluyor.Çocukluğumun yaz ayları burada geçti.Bütün masumiyeti ve doğallığı ile içime işleyen Toroslar'dan asla kopmadım. Çünkü bu bölge ile aramda bir kan bağı varmış gibi hissediyorum" dedi.

        4

        Ünlü şarkıcı vaktinin büyük bir bölümünü kendi elleriyle diktiği meyve ve ceviz ağaçlarıyla uğraşarak geçirdiğini ifade ediyor.

        5

        Murat Kekilli, "Çoğu kez sokaklarda insanlarla kucaklaşarak sevgiyi ve samimiyeti paylaşmanın hazzını yaşıyorum" sözleriyle doğanın ve köy yaşamının kendisine verdiği huzuru özetliyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ