Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Naz Elmas: Evleneli 2 buçuk ay oldu - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Oyuncu Naz Elmas, geçtiğimiz gün annesi Meral Elmas ile bir AVM'de görüntülendi.

        2

        Elmas, bir kozmetik mağazasında makyaj yaptırırken basın mensuplarının kendisini görüntülediğini fark edince eline telefon alıp "Ben de sizi çektim" dedi.

        3

        Gazetecilerle sohbet eden oyuncu, İdlib'ten gelen şehit haberleri için son dönemde moralinin bozuk olduğunu dile getirerek, "Bugünlerde yastayım. İçim çok buruk, sizi gördüğüm için güler yüzlüyüm" şeklinde konuştu.

        4

        "HAMİLE OLSAM KARNIM ÇIKARDI"

        Kilo aldığı gözlerden kaçmayan Naz Elmas'a muhabirler, "Hamile misiniz?" diye sorunca, "Ne hamileliği, evleneli 2 buçuk ay oldu. Hep bunu soruyorsunuz. Hiç öyle bir şey yok. Hamile olsam karnım çıkardı" şeklinde yanıt verdi. Elmas, "Şu an işe güce koştururken hamile olamam" diyerek açıkladı.

        5

        Merve Nur Başbuğ, geçtiğimiz yıl ünlü oyuncu Naz Elmas'la evlenen eski sevgilisi Erol Özmandıracı aleyhine uzaklaştırma kararı aldırmış ve 20 bin liralık tedbir nafakası davası açmıştı.

        6

        "BENİ İLGİLENDİREN KONULAR DEĞİL"

        Başbuğ, Özmandıracı'dan olan kızıyla birlikte Maslak'ta oturduğu daireden tahliye edilmek istendiğini, bu dairenin satışa çıkarıldığını belirtip yeni bir dava daha açmıştı. Dava sorularına cevap vermek istemeyen Elmas, "Onlar beni hiç ilgilendiren konular değil" diyerek gözlerden uzaklaştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ