Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Noa Lang, Galatasaray'daki ilk gollerini Devler Ligi'nde attı! - Futbol Haberleri

        UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 play-off turu ilk maçında Galatasaray, sahasında İtalyan temsilcisi Juventus ile mücadele ederken, Hollandalı futbolcu Noa Lang, sarı-kırmızılı formayla ilk golünü attı.

        Müsabakanın 49. dakikasında Barış Alper Yılmaz’ın ceza sahası içi sağ tarafından vuruşunda kaleci Michele Di Gregorio’dan dönen topu kale önünde Lang tamamladı ve skor 2-2 oldu.

        Maçın 75. dakikada da Victor Osimhen’in baskı sonucu kaptığı topu alan Hollandalı futbolcu, kale önünde topu ağlara gönderdi ve skor 4-2 oldu.

        Bu transfer döneminde Napoli’den kiralık olarak takıma katılan 26 yaşındaki futbolcu, ilk gollerini Juventus maçında kaydetti.

        Müsabakaya 11’de başlayan Noa Lang, 83. dakikada yerini Sacha Boey’a bıraktı.

        ÖNERİLEN VİDEO

        Apartmanda büyü paniği, karanlıkta gelip idrar ve toz döktüler

        Kayseri'de bir apartmanın giriş kapısı ve bina içi koridorlarına kimliği belirsiz kişilerce dökülen şüpheli maddeler paniğe neden oldu. Güvenlik kamerası görüntülerini izleyen apartman sakinleri; büyü yapıldığı düşüncesiyle paniğe kapıldı. (İHA)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ