Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Mobil Note 8'in pil ömrünü uzatabilirsiniz - Teknoloji Haberleri

        Galaxy S9'un çıkmasına artık oldukça kısa bir süre kalmış olabilir. Bununla birlikte Note serisinin yeni modelinin çıkmasına ise muhtemelen 4 aydan fazla zaman var. O yüzden, Galaxy Note 8 halen Samsung'un amiral gemisi pozisyonunda.

        Tüm gözlerin Galaxy S9 ve S9 Plus'a yöneldiği şu günlerde, Samsung amiral gemisi için yeni bir video servis etti. Telefonun pil ömrünü nasıl uzatılabileceğini gösteren Güney Koreli teknoloji devi, bu hamlesiyle tek uğraş konusunun Galaxy S serisi olmadığını da göstermiş oldu.

        Videoyu izlediğinizde de görebileceğiniz üzere, telefonunuzun batarya performansını arttırmanın başlıca 3 yolu var. Bunlardan ilki, telefonun temasını siyah arka fonlardan seçmek. İkinci önemli yöntem, açık olan ve hali hazırda kullanmadığınız Wi-Fi, Bluetooth, NFC gibi uygulamaları kapatmak. Üçüncü seçenek ise, telefonunuzda bulunan güç tasarruf modunu aktif hale getirmek.

        Bu yöntemleri uyguladığınız zaman batarya performansınızda önemli bir gelişim olduğunu görmeniz resmi bilgilere göre mümkün.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ