Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Onur Ünlü'den ayrılan Hazar Ergüçlü yeni yıla ailesiyle girdi - Magazin haberleri
        1

        Yaklaşık 5 yıldır aşk yaşayan oyuncu Hazar Ergüçlü ile yönetmen Onur Ünlü, geçtiğimiz günlerde birlikteliklerini sonlandırmıştı. Fikir ayrılıkları nedeniyle ilişkilerini noktaladığı konuşulan çiftten Ergüçlü, "Evet, ayrıldık. Tam rasyonel bir sebebi yok aslında ama 5 yıllık bir yıpranma yaşandı. Onur hâlâ her şeyim, ailemden biri gibi, arkadaşlığımız devam ediyor" demişti.

        2

        Hazar Ergüçlü'nün ardından Ünlü de "Hazar ile devamlı görüşüyoruz. Bugün de kendisiyle görüştük. Olmayınca olmuyor. Bunun özel bir sebebi yok. Bir araya gelerek, düşünüp karar verdik" ifadelerini kullandı.

        3

        Sürpriz ayrılık sornası Hazar Ergüçlü, yeni yılı Kıbrıs'ta yaşayan ailesiyle karşıladı.

        4

        "ONUR TRANSPARAN KIYAFETLER GİYMEM İÇİN YÜREKLENDİRİYOR"

        Öte yandan sık sık mutluluk pozları veren çiftin ayrılması şaşırtmıştı. Hazar Ergüçlü ile Onur Ünlü, ilişkilerini birbirlerine karşı olağanca özgür bir halde sürdürüyordu.

        Örneğin Hazar Ergüçlü, transparan kıyafet giymesine sevgilisinin karşı çıkıp çıkmadığına yönelik bir soruyu "Beni aksine Onur yüreklendiriyor böyle transparan kıyafetleri giymem için. Ben bazen çekiniyorum 'Fazla mı açık acaba diyorum' o da 'Hayır, bence giymelisin' diye beni yüreklendirdiği oluyor" şeklinde cevaplandırmıştı.

        5

        Bu nedenle Onur Ünlü ile Hazar Ergüçlü’nün fikir ayrılığı nedeniyle ayrılması oldukça ilginç olarak yorumlanmıştı.

        "ÖZEL HAYATIMIZLA GÜNDEME GELMEYE ÇALIŞAN İNSANLAR DEĞİLİZ"

        Geçen haftalarda Bloomberg HT'de 'Fatih Altaylı ile Bire Bir' programına konuk olan Onur Ünlü, Altaylı'nın "Özel hayatınızla ilgili çok uğraşıyorlar" yorumu üzerine şunları söylemişti; "Özel hayatımızla gündeme gelmeye çalışan insanlar değiliz. Buradan bir şey çıkmayınca daha da sinirleniyorlar. Bir sorun olsa belki bir - iki vurup bırakacaklar bizi ama bilemiyorum."

        6

        "ANNE OLMAYI ÇOK İSTİYORUM" DEMİŞTİ

        Hazar Ergüçlü, daha önce, "Evlilik fikri uzak veya yakın' diyemem. Zaman zaman bunu Onur'la konuşuyoruz. Evlilik bir gün olacaktır. Anne olmayı ve çocuk sahibi olmayı çok istiyorum!" şeklinde konuşmuştu.

        7

        "ONUNLA KENDİM OLMAYI ÖĞRENDİM"

        Ünlü oyuncu, daha önce, "Onur'dan provokatif olmayı öğreniyorum. Seni hep anda tutuyor, hiç bırakmıyor. Normal sohbet ederken öyle bir şey söyler ki aklında başka bir şey varken konuşmak diye bir şey söz konusu değildir. Tam olarak burada değilsen konuyu kesinlikle kaçırırsın. Sürekli hazır ve burada olman gerekiyor. O provokatiflikle başa çıkabilmek acayip bir şey yani. Bir cümlede anlatacak olursam; onunla kendim olmayı ve bununla da gurur duymayı öğreniyorum" demişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ