Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Özge Özder'in eşi Sinan Güleryüz ameliyat oldu: Çok zorlu bir süreçti
        1

        Müzisyen Sinan Güleryüz ile 2018'de evlenen ve Eva Luna adında bir kızı bulunan Özde Özder, eşinin apandist ameliyatı olduğunu duyurdu.

        2

        "2 SAATLİK AMELİYAT, KARINDA 3 DELİK"

        Hastane odasında eşi Sinan Güleryüz ile çekilen fotoğrafını yayınlayan Özge Özder, "2 saatlik ameliyat, karında 3 delik, yatakta 1 hafta zorlu süreç, verilen 9 kilo ama 10 kat daha fazla artan sevgi" ifadelerini kullandı.

        3

        Sinan Güleryüz ile Özge Özder çiftine hayranlarından "Geçmiş olsun" mesajları geldi.

        4

        Öte yandan mutlu bir evlilik sürdüren Sinan Güleryüz ile Özge Özder, kızları Eva Luna'yı 2021'in şubat ayında kucaklarına alarak ilk kez anne ve baba olma sevinci yaşamıştı.

        5

        "BAKICI ALMIYORUZ"

        Daha önce gazetecilerin, "Luna büyürken halleri değişiyor mu? Nasıl bir çocuk?" sorusuna yanıt veren Özge Özder, "Şu an 14 aylık, biraz daha kendi istediklerini yapıyor. Kendi yemek istediklerini yapıyor, bir de yürütüyoruz artık. Biz bakıcı da almıyoruz, Sinan ile beraber işlerimizi dengeleyip, öyle bakıyoruz. Bir de annem sağ olsun bakıyor biz yokken" demişti.

        6

        "SİNAN MUHTEŞEM BİR BABA"

        "Sinan Bey nasıl bir baba peki?" sorusuna ise Özge Özder, "Muhteşem bir baba, her çocuğun mutlu olacağı bir baba modeli. Akıl olarak olgun olup, ruh olarak onunla akranmış gibi vakit geçiren bir baba" cevabını vermişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ