Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Özlem Kaymaz'ın oğlu Daniel'den güzel haber - Magazin haberleri
        1

        1992 yılında Türkiye güzeli seçilen Özlem Kaymaz, geçtiğimiz günlerde sosyal medyada oğlu Daniel'ın 10 yıl aradan sonra yeniden büyük ameliyatlara başlayacağını açıklamıştı.

        2

        Takipçilerinden dua isteyen Kaymaz, ameliyat sürecininin detaylarını adım adım sosyal medya hesabından paylaştı.

        3

        Oğlunun ameliyattan çıktığını söyleyen Kaymaz, süreç boyunca yanında olan herkese teşekkür etti.

        4

        Yaşadıklarını sosyal medya üzerinden takipçileriyle paylaşan Kaymaz, oğlunun çok zor bir ameliyat atlatmasına rağmen iyi olduğunu dile getirdi.

        5

        Daniel'in bir süre konuşamayacağını da sözlerine ekleyen tescilli güzel, esas zorlu sürecin yeni başladığını dile getirdi.

        6

        Özlem Kaymaz, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

        7

        Evet, rapor veriyorum. Daniel'imiz bizim demir adam maşallah durumuna göre çok iyi. Boğazda trach takılı, ses yok artık bir süre. Tablete yazarak anlatıyor bize. Narkoz etkisi bitti ve kendinde. Kablolar arasında ve uyanık, yeni duruma alışma çabası içinde.

        8

        Tüm güzel dileklere, dualara, mesajlara binlerce kez teşekkürler. O kadar çok mesaj var ve benim ellerim Daniel'in ellerinde. Arada kaçıp hava aldıkça yazıyorum sizlere ancak çok az okuyabiliyorum. Sizi seviyorum.

        9

        Ameliyat sonrası 24 saat malum en zor süre. Bildiğiniz yokuş aşağı ve dibi görme... Şişkinlik, su toplama her şey tavan yapar. Sonra iyileşme başlar. Çocuklarda bu çok hızlı olur. Bizimki artık çocuk olmasa da 18 yaş altı.

        10

        Her şeye rağmen enerjiyi olumlu ve yüksek tutabilmek çok önemlidir. Ben mesela dağıldım dün bir ara. Ağladım, zırladım. Duygulara teslim olmaya başladığın an... 'Ah, vah'ın arkası kesilmiyor ve tepetaklak iniyor insan.

        11

        Duygusuz olmak değil bahsedilen tabi. Sevgi, şefkat dolu taşacaksın ki acıma, üzüntü, korku, isyan, endişe girecek yer bulamasın. Zihin işte bu anlamda çok mühim. O zaman ne yapıyoruz? Başımıza ne gelirse gelsin sevgi ve şefkat dışında bir duyguya izin vermeyip yolumuza bakıyoruz.

        12

        Evrenin mükemmel işleyen sistemi içinde olaylara müdahale edecek bir kişisel irademiz olmadığına göre... Her olan şey hayrımıza olduğuna göre.... E hadi o zaman çayımızı içip, yüreğimizde sevgi ile güne devam edelim...

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ