Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Pelin Öztekin: Babam (Rasim Öztekin) ile gişede kapışacağız!
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Pelin Öztekin (34), önceki akşam Cihangir'deki bir mekanda objektiflere yansıdı. Basın mensuplarını kırmayıp, kafeden çıkan Öztekin, açıklamalarda bulundu.

        2

        "BABAM İLE GİŞEDE KAPIŞACAĞIZ!"

        Muhabirlerin, "Babanız rahmetli Rasim Öztekin'in filmi 'Dijital Esaret', 11 Mart'ta gösterime girecek. Neler söylemek istersiniz?" sorusuna yanıt veren ünlü oyuncu, "Evet, babam vefat etmeden önce son bir filmde oynamıştı. Ben izleyemedim hiç sahnelerini henüz. Çok değişik bir duygu olacak benim için de. Hatta şöyle ki; benim de o tarihlerde filmim gösterime girecek. Babam ile gişede kapışacağız! İnşallah o geçer beni. Babam bu sefer filmini gökyüzünde izleyecek, benim için de değişik bir durum." şeklinde konuştu.

        3

        "KİLOLUYKEN ROL SEÇME GİBİ BİR DURUMUM YOKTU"

        2014 yılında 156 kiloyken mide küçültme ameliyatı olan Pelin Öztekin'e, son dönemde yapılan, "Kilolulara başrol ve istediği rol verilmiyor." yorumları hatırlatıldı.

        Konuyla ilgili konuşan Öztekin, "Ben kiloluydum, daha komik roller geliyordu bana. Belliydi hangi rollerin geleceği ama zayıflayınca 'fettan', 'sinirli yenge' modeli gibi değişik roller gelmeye başladı. Önceden rol seçme gibi bir durumum yoktu ama kilo verdikten sonra rol seçme durumu oldu bende de." ifadelerini kullandı.

        4

        "İŞSİZ KALDIM!"

        Basın mensuplarınıni "Kiloluyken ve zayıflama sürecinde teklifler gelmeye devam ediyor muydu?" sorusununu da cevaplayan oyuncu, "Kilo verme sürecinde hiç teklif gelmedi, işsiz kaldım. Kilo vermeye başlayınca kalıbın dışına çıktım ve böylelikle farklı roller gelmeye başladı." açıklamasını yaptı.

        5

        "BEN SONUNDA BÜYÜDÜM BABA"

        Öte yandan tiyatro ve sinema oyuncusu Rasim Öztekin, geçirdiği kalp krizi nedeniyle geçtiğimiz yıl 8 Mart'ta hayatını kaybetmişti. 62 yaşında vefat eden Öztekin'in ölümü Türkiye'yi yasa boğmuştu.

        Oyuncu, babasının vefatının ardından duygusal bir yazı kaleme almıştı. Pelin Öztekin, yayınladığı gönderide şunları söylemişti:

        Her şey ne kadar hızlı, aynı gidişin gibi Babiş... Sanki dün kulağına 'Kal benimle, ben daha o kadar büyümedim' diye fısıldayan ben değildim. Sen yine erken davrandın kaptan! Yaka iğnesi gibi boynunda uyuttuğun, omuzunda taşıdığın, tekneden denize attığın, elinden tutup maça götürdüğün, babasını hayranlıkla sahnede izleyen, babasını ustası yapıp o yolda ilerleyen o minik kız çocuğu bir gecede büyüdü. Ben sonunda büyüdüm baba...

        6

        "SEN BENİM İLK AŞKIMDIN"

        Bugün bir hafta oldu, özlediklerinin, ustalarının, dostlarının yanına göçeli... Daha ne çok anı biriktirip, yaşananlara gülüp geçecektik. Sen yine bana akıllar verecektin, ben 'Offf baba yaaa' diye şımarıklık yapacaktım. Fazla erken değil miydi bu didişmeleri bırakıp, gitmek için? Sen benim ilk aşkım, kahramanım, hayranı olduğum dayanağımdın...

        7

        "İYİ Kİ SENİN KIZINIM"

        'Babalar kızlarının ilk aşkıdır' lafını anlamayanlara inat, o aşk en çok bize yakıştı Babiş. Yüzümün, gülüşümün en çok benzediği adam, babam... Senin kızın olmak benim için nasıl büyük bir gurursa, ömrüm boyunca senin yolundan gitmek de benim için o kadar kıymetli olacak.

        Elveda sana benim daimi yol göstericim... İyi ki senin kızınım, İyi ki sen babiş... Seni şimdiden çok özlüyorum. Seni çok ama çok seviyorum Rasoş'um...

        8

        Pelin Öztekin ile merhum babası Rasim Öztekin

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ