Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Pique'nin yeni sevgilisi kimdir, kaç yaşında, adı nedir ve ne iş yapıyor? Ünlü futbolcu Gerard Pique sevgilisi ile ilk fotoğrafını Instagram'dan yayınladı
        1

        Ünlü şarkıcı Shakira ile 11 yıllık birlikteliklerine son veren Gerard Pique, 23 yaşındaki Clara Chia Marti ile aşk yaşamaya başladı. İşte, söz konusu ilişki ile ilgili bilgiler ve Pique'nin eski eşi Shakira'nın tepkisi...

        2

        GERARD PIQUE'NİN SEVGİLİSİ CLARA CHIA MARTİ KİMDİR?

        Gérard Pique'nin yeni sevgilisi Clara Chia Marti 23 yaşındadır.

        Bilinene göre, genç kadının halka ilişkiler öğrencisidir. Özel bir spor şirketinde çalışan Clara Chia, Pique ile orada tanışdığı öğrenildi.

        3

        CLARA CHIA MARTİ BOYU KİLOSU KAÇ?

        Clara Chia Marti 1.72 boyunda ve 55 kilodur.

        4

        SHAKIRA'NIN YENİ ŞARKISI OLAY YARATTI

        45 yaşındaki Kolombiyalı şarkıcı, geçtiğimiz hafta ise İspanyolca olarak yayınlanan yepyeni bir parçada yapımcı Bizarrap ile işbirliği yapmıştı. Ünlü isim, şarkısının sözlerinde eski sevgilisi Gerard Pique ve onun yeni kız arkadaşı Clara Chia Marti'ye üstü kapalı bir göndermede de bulunmuştu.

        5

        Şarkısında, "Ben iki tane 22'lik kıza değerim. Bir Ferrari'yi bir Twingo ile takas ettin. Bir Rolex'i bir Casio ile takas ettin" sözlerine yer veren Shakira, yıldız futbolcuyu "Bir sürü spor salonuna gittin ama biraz da beynini çalıştır" ifadeleriyle de eleştirmişti.

        Haberi Hazırlayan: Mete Ertunç Sevilir

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ