Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Fransa PSG karıştı! Taraftarlardan Messi ve Neymar'a ağır küfürler - Futbol Haberleri
        1

        Fransa Ligue 1'de liderlik koltuğunda oturmasına karşın Şampiyonlar Ligi'nde yine hayal kırıklığı yaratan Paris Saint-Germain'de (PSG) çalkantılı günler yaşanıyor.

        2

        Özellikle Lorient'e karşı alınan 3-1'lik yenilgi sonrası Lionel Messi'nin izinsiz şekilde Suudi Arabistan'a gitmesi bardağı taşıran son damla olurken, taraftarlar Arjantinli yıldız ile Neymar'ı hedef tahtasına koydu.

        3

        Fransız ekibinin en büyük taraftar gruplarından Ultras'tan bir grup PSG'li, kulüp binası önünde uzun süre sloganlar atarak eylem yaptı.

        4

        Oldukça agresif hareketler sergileyen taraftarlar, takımın iki süper yıldızı Messi ve Neymar'a küfürler savurdu.

        5

        Daha sonra Neymar'ın evine giden taraftarlar, burada da Brezilyalı yıldızın aleyhine tezahürat yapıp Neymar'a 'takımdan git' çağrısında bulundu.

        6

        PSG'DEN AÇIKLAMA: UTANÇ VERİCİ!

        PSG kulübü, olayların ardından resmi siteden açıklama yayınlayarak taraftarlarını adeta topa tuttu. Paris ekibinden yapılan açıklamada, "Küçük bir grubun katlanılamaz ve aşağılayıcı eylemlerini kınıyoruz. Konu ne olursa olsun bu yapılan eylemler kimseyi haklı çıkaramaz. Kulüp, oyuncularına, yönetimine ve bu utanç verici davranışların hedef aldığı herkese desteğini sürdürmeye devam edecektir" ifadelerine yer verildi.

        7

        NEYMAR'IN BEĞENİSİ DİKKAT ÇEKTİ

        Protestoların ardından gözler Neymar ve Messi'ye çevrilirken, Neymar'dan dikkat çeken bir hamle geldi. Brezilyalı yıldız, sosyal medyada 'PSG küçük kulüp' yazılı bir paylaşımı beğenerek taraftarların tepkisine cevap verdi.

        8

        MESSI KADRO DIŞI

        Lionel Messi ise olaylar sonrası sessizliğini korurken, PSG yönetimi Arjantinli yıldızla ilgili kadro dışı kararı aldı.

        9

        36 yaşındaki futbolcunun iki hafta kadro dışı cezası aldığı ve bu süre boyunca kendisine maaş kesintisi uygulanacağı belrtildi.