Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Ricardo Rodriguez'de son durum - Fenerbahçe'den transfer haberleri (Son dakika transfer) - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Habertürk Spor'dan Ahmet Selim Kul'un haberine göre; Fenerbahçe devre arasında bir sol bek transferi yapmayı planlarken listenin başında Milan’ın sol beki Ricardo Rodriguez yer alıyor.

        2

        Şili asıllı İsviçreli oyuncu için uzun zamandır temaslarda bulunan Sarı-Lacivertli kulüp henüz anlaşma noktasına gelemese de oyuncunun Fenerbahçe’de oynamaya sıcak bakmasından dolayı bu transferi sonlandırma konusunda oldukça umutlu.

        3

        Milan’ın oyuncu için istediği yüksek bonservisi düşürmeye çalışan ve ilk aşamada oyuncuyu 6 aylığına kiralamak isteyen Sarı-Lacivertliler gerekirse zorunlu satın alma opsiyonu koyulmasına da razı olabilir.

        4

        Oyuncuya belli sayıda maç oynama garantisi vererek EURO 2020 öncesi futbolcuyu da ikna etmek isteyen Sarı-Lacivertliler henüz maaş konusunda da anlaşamamış olmasına rağmen bu konuda masada çözülemeyecek bir sorun gözükmüyor.

        5

        Rodriguez dışında da yerli ve yabancı adaylarla ilgili girişimlerini sürdüren Fenerbahçe’de devre arasında bir de skorer kanat forvet transferi yapılması hedefleniyor.

        6

        Ersun Yanal bir de stoper talep etmesine rağmen maddi kısıtlamalar nedeniyle bu fikre an itibariyle sıcak bakılmıyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ