Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Rıdvan Dilmen, Beşiktaş'ın Antalyaspor galibiyetini yorumladı - Beşiktaş Haberleri
        1

        "SONRADAN AÇILDILAR"

        "Fenerbahçe maçında da geriye düşüp kazandılar, Giresun'da da, geçen hafta Galatasaray'a karşı da gol yiyip kazandılar. İlk yarıda etkisizdi çok Beşiktaş, yine sonradan açıldılar"

        2

        "Şampiyonluk şansı zor ama ikincilik şansı ciddi şekilde var. Kadro istikrarı olması çok önemli, geriye düşmelerine rağmen farklı kazanmaları belirleyici oluyor."

        3

        "İKİNCİ YARININ LİDERİ BEŞİKTAŞ"

        "Uzun süredir ikinci olmadım dediler, şimdi maç fazlasıyla ikinciliğe atalım kendimizi dediler. Ligin ikinci yarısının lideri Beşiktaş. 13. hafta itibarıyla 5 puan fazla aldılar Galatasaray'dan. Teknik direktör değişikliğinin geç olduğunu söyleyebiliriz"

        4

        "DEĞİŞİKLİK İŞE YARADI"

        "Hoca oyuncu değişikliklerinden istediğini aldı. Onur'u oyuna aldı Maxim'in yerine. Onur sağ önde yapamadı, Maxim çıktığı için yabancı sınırı sorun oldu bu sefer. Öyle olunca da mecburen Rosier'i çıkardı hoca ve Tayfur'u oyuna aldı. Bu değişiklik de işe yaradı"

        5

        "MAXIM EVE GİDİNCE DÜŞÜNECEK"

        "Maxim eve gittikten sonra ben neden burada oynayamıyorum, her maç serbest oynayabileceğim biyerde oynayabilirim diyebilir. Redmond kadar etkili olabilir Maxim forvet arkasında. Şuana kadar oynayamaması kötü oyuncu olduğunu göstermez"

        6

        "ŞAMPİYONLUĞUN EN ÖNEMLİ ADAYI OLABİLİR"

        "Beşiktaş'ın gösterdiği çok önemli bir başarı var ortada. Fenerbahçe de Galatasaray'da seri yaptılar. Beşiktaş seri yakaladı şimdi. Önümüzdeki yıl birkaç takviyeyle şampiyonluğun en önemli adayı olabilirler. Çünkü şuanda da olabilirlerdi"

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ