Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Rizespor Fenerbahçe maçı saat kaçta, ne zaman, hangi kanalda? Rizespor FB maçı hangi kanalda? - Futbol Haberleri

        Spor Toto Süper Lig'e kötü başlangıç yapan Fenerbahçe Rizespor karşısında galibiyet arıyor. Bu maçla birlikte çıkışa geçmeyi hedefleyen Fenerbahçedeplasmanda gol bulmakta zorlanıyor.Ligde geride kalan 6 haftada ÇaykurRizespor3 mağlubiyet, 3 beraberlik alırken, Fenerbahçe’nin ise geride kalan maçlarda 2 galibiyet, 1 beraberlik 3 de mağlubiyeti bulunuyor. Peki, Rizespor Fenerbahçe maçı saat kaçta, ne zaman, hangi kanalda?

        RİZESPOR FENERBAHÇE MAÇI SAAT KAÇTA, NE ZAMAN, HANGİ KANALDA?

        Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında karşı karşıya gelecek olan Rizespor Fenerbahçe maçı 19.00'da Çaykur Didi Stadyumunda başlayacak. MücadeleyiCüneyt Çakır yönetecek. Çakır’ın yardımcılığını ise Bahattin Duran ve Tarık Ongün yapacak. Müsabaka beIN Sports 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

        REKLAM

        40. RANDEVU

        Çaykur Rizespor ile Fenerbahçe, bugüne kadar lig ve özel müsabakalar toplamında 39 kez karşı karşıya geldi. Söz konusu karşılaşmalarda 7 kez Çaykur Rizespor sahadan galip ayrılırken, 24 kez ise Fenerbahçe galibiyet sevinci yaşadı. 8 karşılaşmada ise taraflar birbirlerine üstünlük sağlayamadı.

        FARKLI GALİBİYETLER

        Fenerbahçe, Süper Lig’de Çaykur Rizespor’a karşı en farklı galibiyetlerini 1986-87 sezonunda 6-0’lık ve 1988-89 sezonunda 5-0’lık galibiyetlerle aldı.

        DEPLASMANDA GOL BULAMIYOR

        Fenerbahçe, geçtiğimiz sezon oynadığı son 4 deplasman maçında 18 gol atarken, bu sezon ise 3 deplasman maçında sadece 1 gol buldu. Malatyaspor ve Göztepe deplasmanlarını 1-0 kaybeden sarı-lacivertliler, sadece Konyaspor’u 1-0 yenmiş ve tek golünü de bu maçta kaydetmişti.

        REKLAM

        2 YABANCI SAHADA OLMAYACAK

        Fenerbahçe’de yabancı kontenjanından dolayı 2 yabancı isim kadroda olmayacak. Sakatlığı süren Martin Skrtel,Rizespormaçında forma giyemeyecek. Yabancı kontenjanına takılacak diğer ismin kim olacağı ise merak konusu. Geçtiğimiz haftalarda Skrtel kadrodayken, Dirar ve Soldado arkadaşlarından ayrı kalan futbolcular olmuştu.

        SAKAT VE CEZALILAR

        Fenerbahçe’ninRizesporile oynayacağı maç öncesi cezalı oyuncu bulunmazken, Tolga Ciğerci ve Martin Skrtel’in sakatlıkları sürüyor.

        Haberi Hazırlayan: Ümit Gündoğdu
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ