Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Ryan Babel, Mario Lemina ve Ryan Donk'un eğlence görüntüleri - Galatasaray Haberleri
        1

        Süper Lig'de kötü günler geçiren ve son olarak Beşiktaş'a 1-0 mağlup olan Galatasaray'da Ryan Donk, Ryan Babel ve Mario Lemina'nın dün gece bir eğlence mekanındaki görüntüleri ortaya çıktı.

        2

        Bir doğum gününe katılan futbolcuların görüntüleri, eğlenceye katılan üçüncü kişilerin sosyal medya hesaplarından paylaşıldı.

        3

        Süper Lig'deki performansları nedeniyle eleştirilerin hedefinde olan futbolcuların bu görüntüleri, sarı-kırmızılı taraftarların tepkisini çekti. Bazı taraftarlar ise, futbolcuların izin günlerinde eğlenebileceğini dile getirdi.

        4

        GÖRÜNTÜLER İÇİN AÇIKLAMA GELDİ!

        Söz konusu doğum gününde bulunan model Elif Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla 'alem yaptılar' şeklindeki haberleri yalanladı.

        5

        Çelik şu ifadeleri kullandı: "Dün gece İstanbul'daki bir eğlence mekanında bir arkadaşımın doğum günü için toplandık. Davetliler arasında sonradan futbolcu olduğunu öğrendiğim kişiler de vardı. Hep birlikte eğlendikten sonra evlere dağıldık. 'Alem yaptılar' başta olmak üzere bütün iddialar asılsızdır."

        6

        DONK DERBİDE 'ÖZRÜNÜ' İSTEMİŞTİ

        Galatasaray, Süper Lig'in 9. haftasında geçtiğimiz pazar günü Beşiktaş'a konuk olurken Ryan Donk çocuğunun ameliyat olması nedeniyle mücadeleye çıkmamıştı.

        10
        11

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ