Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon SON DAKİKA | Survivor şampiyonu canlı yayında belli oldu! Survivor şampiyonu kim oldu? Adem mi Nisa mı kazandı? 30 Haziran 2022 Survivor All Star birincisi kim oldu, hangi yarışmacı büyük ödülü kazandı? - Survivor birincisi olan isim
        1

        Survivor şampiyonu belli oldu! Survivor'da büyük final heyecanı 1 Temmuz gecesi son buldu. Yarı finali bir önceki akşam gerçekleştirilen yarışmanın finali ise bugün yapıldı. Adem ve Batuhan'ın Dominik'te oynanan bireysel dokunulmazlık oyunları ile yarı finali garantilemesiyle Nisa ve Ayşe arasında SMS oylaması yapılmıştı. Oylamanın sonunda Ayşe elendi ve yarışmayı 4. tamamlamış oldu. Ardından yapılan finalist oylamasında Batuhan'ın elenmesiyle Nisa ve Adem finali netlemiş oldu.

        SURVİVOR ŞAMPİYONU 2022 KİM OLDU?

        Survivor şampiyonu olmak için Nisa ve Adem arasında kıran kırana bir SMS yarışı oldu. Bir yarışmacı diğerinden daha fazla oy aldı ve 2022 Survivor şampiyonu oldu. Acun Ilıcalı tarafından Survivor birincisi açıklanırken adeta alkış tufanı koptu. Peki, 2022 Survivor şampiyonu kim oldu? İşte Survivor birincisi olan isim...

        2

        SURVİVOR ŞAMPİYONU KİM OLDU?

        Survivor'da 5.5 aylık mücadele 1 Temmuz 2022 Cuma gecesi itibarı ile son buldu. Survivor birincisi olmak için Nisa ve Adem arasında bir mücadele yaşandı. Her iki yarışmacının da hayranları, favorisi oldukları yarışmacıyı birinci olabilmek için SMS gönderdi. Bir yarışmacı diğerinden daha fazla SMS aldı ve 2022 Survivor All-Star birincisi oldu.

        SURVİVOR BİRİNCİLİK ÖDÜLÜ NE KADAR?

        3

        2022 SURVİVOR BİRİNCİSİ BELLİ OLDU!

        Acun Ilıcalı, gecenin sonlarına doğru SMS oylamasının sonuçlarını paylaştı.

        Buna göre, 2022 Survivor şampiyonu Nisa oldu.

        SURVİVOR NİSA HAKKINDA BİLİNMEYENLER İÇİN TIKLAYINIZ

        SURVİVOR ADEM HAKKINDA BİLİNMEYENLER İÇİN TIKLAYINIZ

        4

        SURVİVOR FİNALİ NEREDE YAPILDI?

        Survivor 2022 All Star finali bu yıl Tersane İstanbul'da yapıldı. Şehrin Haliç (Altın Boynuz) kıyısındaki yeni hareketli mahallesi Tersane İstanbul, şehrin tam göbeğindeki en önemli cazibe merkezlerinin tamamına yakın konumda. İstanbul Havalimanı’na 41 km, Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’na ise 47 km uzaklıkta.

        Tersane İstanbul'un açık adres bilgisi; Kasımpaşa, Tersane İstanbul, Haliç Camii Kebir Mahallesi Taşkızak, Tersane Cd. No:5, 34440 Beyoğlu/İstanbul olarak gösteriliyor.

        Haberi Hazırlayan: Aslıhan Bayram

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ