Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Sana Söz oyuncuları kim, konusu ne? Sana Söz ne zaman yayınlanıyor, yeni bölümü hangi gün?
        1

        SANA SÖZ DİZİSİ KONUSU NE?

        Bir düzen var yıllardır süre gelen. Adaletsiz, acımazsız, pespaye bir düzen... Bu düzende roller biçilmiştir hepimize... Birileri öldürülür, kaybolur, katledilir ve hayatları ziyan olur. Kimi bu düzenin parçası olmayı seçer, uzaktan izler sadece olan biteni... Ama bazısı da vardır ki baş kaldırır. Savaşmayı, mücadele etmeyi seçer. Yitip giden bu hayatlar için yüreğini koyar ortaya... Susmaz, ezberleri bozar, boyun eğmez! Adalet için baş kaldıranların, boyun eğmeyenlerin hikayesidir bu... Herkese, her şeye rağmen inandıkları uğruna yolundan şaşmayan, Elif’le Ömer’in hikayesi... İki yaralı aşığın kaderi, birlik olup mücadele etmektir. Onlara bu hayatta biçilmiş rol; savaşmaktır.

        Erkan Petekkaya, kötülerle savaşan kendini mesleğine adamış cinayet büro amiri Ömer Duran’a hayat verirken; Nehir Erdoğan ise gerçekleri aydınlatmaya çalışan başarılı program sunucusu Elif Karaca’yı canlandıracak. Ömer (Erkan Petekkaya) ve Elif (Nehir Erdoğan) farklı kulvarlarda ama aynı amaç için mücadele etmektedirler. Ömer, inandığı tüm değerlere ihanet ettiğini düşündüğü Elif’ ile başta çatışacak ama tanıdıkça, ondan etkilenecektir. Elif ise Ömer'den uzak durmaya çalıştıkça girdiği her çetin mücadele ile ona daha çok yaklaşacaktır. Aralarındaki tüm fark ve engellere rağmen ikili kanunsuzluğun, adaletsizliğin, vicdansızlığın ve suçluların karşısında masumları korumak için birlikte savaşacaklardı

        SANA SÖZ DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

        Sana Söz dizisinin çekimleri İstanbul'da gerçekleşiyor.

        2

        Elif ve Erdem’in oğlu, Duru’nun ikizi olan Umut umursamaz gözüken, asi, sorumluluk almaktan kaçan bir gençtir. Çocukluğundan beri omzunda taşıdığı yükü, kimseye anlatamadığı bir sırrı vardır. Duru’yla birlikte kendi hayatını da değiştirmiş olan bu sır, Umut’u vicdan azabıyla sorunlu birine dönüştürmüştür. Aklına geleni söylemekten çekinmeyen, uslanmaz, rahat bir genç gibi gözükür. Kız arkadaşı Serra ile sorunlarından kaçmaya çalışır.

        3

        Ömer’in eşi, kendi dünyasına hapsolmuş, en büyük isteği anneliği hiç tadamamış bir kadındır. Geçmişte hemşirelik yapan Aysel, Ömer’in babası Azmi’nin bakımıyla ilgilenir. Evliliğinde istediği mutluluğu yakalayamayan Aysel, bunun sorumlusunun Azmi olduğuna inanır. Aysel, Ömer’i kaybetmemek için her şeyi yapmayı göze alır. Ancak sığındığı yalanlar, günden güne onu dönülmez bir yola sokar.

        4

        Rıza’nın zengin, şımarık, çocukken her istediği yapılmış, ona rağmen yalnız büyümüş oğludur. Elif Karaca’nın programında işlediği Ayşe vakasının bir numaralı zanlısıdır. Duru’nun gizemli, tehlikeli ve saplantılı, stalker sevgilisi. Babasına olan hırsı ona yanlış kararlar verdiren, içinde hala anne özlemi taşıyan yaralı bir genç aslında.

        5

        Elif ve Erdem’in kızı, Umut’un ikizi olan Duru iyi niyetli, uysal, sevecen bir gençtir. Küçüklüğünde yaşadığı elim bir kaza sonrası engelli kalmış olsa da hala tedavi görür. Yaşadığı bu zorlu olay onu hayattan koparmamış, aksine daha çok bağlamıştır. Güzelliği çevresine umut aşılayan enerjisiyle dikkat çeker. Hayatı, anne ve babasını ayrı kutuplara iten cinayet sanığı Bora’ya aşık olmasıyla tamamen değişir.

        6

        Ömer’in başına buyruk halleriyle uğraşan, ekibi çekip çeviren, büronun sevilen amiridir. Daha kuralcı bir polis olan Şevket ile duygularıyla hareket eden Ömer birbirleriyle kavga etseler de abi kardeş gibidirler. Eski polis olan Şevket işine oldukça düşkün ve başarılı bir amirdir. Şevket Elif ve Ömer’i bir araya getirip, yenilmez sanılan güçler karşısında durmalarını sağlamayı amaçlar.

        7

        Cinayet büro baş komiseri olan Ömer gözü kara, güvenilir, tuttuğunu koparan bir polistir. Çocukluğundan beri polis olmak isteyen Ömer, mesleğine bağlı biridir. Eski bir hemşire olan eşi Aysel ve Alzheimer hastası babası Azmi ile aynı evde yaşar. Hayatı boyunca adalet için savaşan Ömer, önüne çıkan engelleri kendi yöntemleriyle kaldırmanın yolunu hep bulmuştur.

        8

        ‘Sessiz Kalma’ programının genel yayın yönetmeni, hırslı ve rekabetçi biridir. Uzun zamandır birlikte çalışsalar da Elif’le yıldızları tam olarak barışmamıştır. Elif’in aksine reytingi insanlardan daha çok önemser. Başarı ve güç dengesini elinde tutmak, her zaman son sözü söylemek ister.

        9

        Cinayet büroda Ömer’in sağ kolu, büronun en eğlenceli karakteridir. Ömer’i hem sever hem de saygısından biraz korkar. Saf ve iyi niyetli Zeki’nin Nazlı’ya olan gizli aşkı onu bazı sakarlıklara iter. Bu durum onu genellikle sevimli bir hale sokar. Duygusal hayatında çekimser olsa da güvenilir, atik bir polistir.

        10

        Cinayet büronun güler yüzlü, çözüm odaklı, Ömer’in ekibinin en güvenilir isimlerinden biridir. Ömer onun sadece amiri değil aynı zamanda abisi gibidir. Polis okulunu dereceyle bitiren Nazlı kararlı, çalışkan, öğrenmeye açıktır. Ömer’i idolü gibi görür, onun yolundan ilerlemek ister.

        11

        Elif kendini işine ve ailesine adamış, cesur ve güvenilir bir gazetecidir. Uzun yıllardır ‘Elif Karaca ile Sessiz Kalma’ isimli TV programının sunuculuğunu üstlenir. Programında işlediği hiçbir vakanın peşini bırakmaması, onu halkın sevgilisi yapan başlıca şeylerden biridir. Avukat eşi Erdem Karaca ile Duru ve Umut adında ikiz çocukları var. Çocukluğunda yaşadıkları onu şimdiki güçlü ve herkese yardım eli uzatan insana dönüşmüştür.

        12

        Zengin iş insanı, holding sahibi, büyük güç, dünyanın kendisi için döndüğünden emin, gözü kara bir adamdır. Veliahttı Bora’nın bir numaralı katil zanlısı olduğu vaka ile birlikte Elif Karaca ve Erdem Karaca’nın hayatına aniden girer ve büyük enkazlar yaratır. Erdem Karaca’nın bunca sene içinde tuttuğu hırs ve öfkeyi açığa çıkaran Rıza, artık hiç kimse için geri dönüşü olmayan bir kaosun başlangıcı olur.

        13

        Elif’in programdaki asistanı, anne olmak için gün sayan ılımlı, pozitif bir kadındır Bahar. Yıllar içinde mesleği Elif’ten öğrenmiş, zamanla kendini iyiden iyiye geliştirmiştir. Elif’in hem sağ kolu hem ailesidir aslında. Hayata ve insanlara dair umudu hiç bitmeyen Bahar, her durumda Elif’in elinden tutarak ona destek olur.

        14

        Elif’in eşi, Duru ve Umut’un babası... Yıllardır avukatlık yapan Erdem, Elif’in gölgesinde kalmış, mesleki açıdan ön plana çıkma şansı bulamamıştır. Elif’in karşısında durarak aldığı dava, Erdem’in hayatının dönüm noktası olur. Davayla birlikte güç ve hırsla tanışan Erdem, aldığı her yanlış kararda ailesini kaybetmeye biraz daha yaklaşır.

        Haberi Hazırlayan: Elif Avcı

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ